Napisano 28 Luty 201213 l Uwaga! Łowcy zombie, mikrobiolodzy-amatorzy, tropiciele ptasiej grypy i cały fanklub choroby wściekłych krów wzywani są do zabawy. Temat otwarty – mam nadzieję, że będzie się cieszył większą popularnością niż poprzedni. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 05.03.2012 godz. 23:59. SONDA: od 06.03 do 08.03 (3 dni)[ATTACH=CONFIG]84885[/ATTACH]
Napisano 28 Luty 201213 l Może mała popularność wynika z faktu, że zakładasz wątek w złym dziale :) Jeśli możesz to przenieś wątek do galerii 2D.Będzie bardziej zauważalny.
Napisano 2 Marzec 201213 l To ja może tak trochę wydumanie, ale około-tmeatycznie. Żadne promowanie nazizmu. "Infekcja" jako choroba umysłu przenoszona dalej.
Napisano 2 Marzec 201213 l widzisz badfood? na tym forum jest zdecydowanie mocne parcie na prosty temat ;) naprawdę fajne speedy jak na razie wszystkie mi sie podobają...
Napisano 3 Marzec 201213 l Zamiast całuśnej foteczki ze Sfinksem - czarnobylski lans. I wersja bardziej high.
Napisano 5 Marzec 201213 l No to żem się skapneła o 23:00 że dziś koniec bitwy i na szybciora takie coś o: