Napisano 29 Luty 201213 l Już jest! jeszcze gorący, od kilku godzin zdobywający Sieć, nowy trailer do The Avengers. Zobaczcie trailer i dowiedzcie się więcej o filmie w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2269
Napisano 1 Marzec 201213 l Byłem do tego na początku bardzo sceptycznie nastawiony ale muszę powiedzieć ze jest moc.
Napisano 1 Marzec 201213 l A co ten Thor tak napiernicza tych wszystkich dobrych?... czyżby jakaś walka o dominację w stadzie ? :D
Napisano 1 Marzec 201213 l Najbardziej podoba mi sięmotyw, gdzie z maszynami walczą super bohaterzy i kobitka z pistolecikiem :).
Napisano 1 Marzec 201213 l w ogóle jakaś wyprzedaż super herosów była chyba. Dobrze ze mają hulka i moze coś z laboratoriów starka, bo musiałbym mocno uwieżyć w moc tego łuku i ofensywne zalety tarczy (lol). Ogólnie jak sie porówna obecny arsenał z możliwościami herosów z lat kiedy powstawali to chyba zostaje tylko fajny kombinezon na wyrywanie lasek (o ile nie zakładasz majtek na leginsy).
Napisano 1 Marzec 201213 l swoją drogą to nazywanie drużyny 'avengers' pachnie defetyzmem. Znaczy co.. z góry wiemy, że przegramy i większość z nas zginie ale optymistycznie zakładamy, że reszta potem jednak sie zemści? A generalnie zapowiada sie mocny kawałek rozpierduchy
Napisano 1 Marzec 201213 l nooo już to widzę facet z łukiem będzie nawalał statki kosmiczne gdyby nie iron man nie wiem czy bym na to poszedł for ironman :D
Napisano 1 Marzec 201213 l a mi sie wydaje ze scenariusz nie bedzie durny, facet z lukiem moze zdzialac duzo przy dobrej organizacji :], wszystko zalezy od rezysera i scenarzysty czy sie posmiejemy w kinie :]
Napisano 1 Marzec 201213 l Mam nadzieje, ze ktorys "dobry" zaliczy zgona, tak na przelamanie schematow i ze stanie sie to w jakis efektowny sposob, a nie "na rękach" przyjaciół ;p
Napisano 2 Marzec 201213 l MOTHER OF GOD! Brakuje jeszcze tylko Chucka, Arniego i Stalona... :) Takie rzeczy to tylko w Expendables II
Napisano 2 Marzec 201213 l ..a ja jakos zwrociłem uwage za mocno na uciekajace (z usmiechem na twarzy) laski na poczatku trailera i jakos zlecialo mi powietrze :/
Napisano 2 Marzec 201213 l @plasti Dla sprostowania :) też tak uważam, ale to samo się tyczy babki z pistolecikiem. Zwracam jedynie uwagę na hipokryzje :D
Napisano 3 Marzec 201213 l Łoo, patrząc na plakat to niezła ekipa się szykuje: - Robin Hood, - Pudzianowski, - Dana Scully, - Młotkowy ("a gdybym był Młotkowym, w fabryce z młotkiem szalał..."), - Mace Windu. Jeśli typ ze świecącą ręką to młody Maciarewicz, a w tle widać spadający samolot z płonącym skrzydłem, to chyba wiem o czym będzie ten film. Już nie mogę się doczekać!!