Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Już jest! jeszcze gorący, od kilku godzin zdobywający Sieć, nowy trailer do The Avengers. Zobaczcie trailer i dowiedzcie się więcej o filmie w rozszerzeniu wiadomości. 

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2269

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Byłem do tego na początku bardzo sceptycznie nastawiony ale muszę powiedzieć ze jest moc.

Napisano

A co ten Thor tak napiernicza tych wszystkich dobrych?... czyżby jakaś walka o dominację w stadzie ? :D

Napisano

Najbardziej podoba mi sięmotyw, gdzie z maszynami walczą super bohaterzy i kobitka z pistolecikiem :).

Napisano

w ogóle jakaś wyprzedaż super herosów była chyba. Dobrze ze mają hulka i moze coś z laboratoriów starka, bo musiałbym mocno uwieżyć w moc tego łuku i ofensywne zalety tarczy (lol).

Ogólnie jak sie porówna obecny arsenał z możliwościami herosów z lat kiedy powstawali to chyba zostaje tylko fajny kombinezon na wyrywanie lasek (o ile nie zakładasz majtek na leginsy).

Napisano

swoją drogą to nazywanie drużyny 'avengers' pachnie defetyzmem.

Znaczy co.. z góry wiemy, że przegramy i większość z nas zginie ale optymistycznie zakładamy, że reszta potem jednak sie zemści?

A generalnie zapowiada sie mocny kawałek rozpierduchy

Napisano

nooo już to widzę

facet z łukiem będzie nawalał statki kosmiczne

gdyby nie iron man nie wiem czy bym na to poszedł

for ironman :D

Napisano

a mi sie wydaje ze scenariusz nie bedzie durny, facet z lukiem moze zdzialac duzo przy dobrej organizacji :], wszystko zalezy od rezysera i scenarzysty czy sie posmiejemy w kinie :]

Napisano

Mam nadzieje, ze ktorys "dobry" zaliczy zgona, tak na przelamanie schematow i ze stanie sie to w jakis efektowny sposob, a nie "na rękach" przyjaciół ;p

Napisano
MOTHER OF GOD! Brakuje jeszcze tylko Chucka, Arniego i Stalona... :)

Takie rzeczy to tylko w Expendables II

Napisano

..a ja jakos zwrociłem uwage za mocno na uciekajace (z usmiechem na twarzy) laski na poczatku trailera i jakos zlecialo mi powietrze :/

Napisano

@plasti

Dla sprostowania :) też tak uważam, ale to samo się tyczy babki z pistolecikiem. Zwracam jedynie uwagę na hipokryzje :D

Napisano

Łoo, patrząc na plakat to niezła ekipa się szykuje:

- Robin Hood,

- Pudzianowski,

- Dana Scully,

- Młotkowy ("a gdybym był Młotkowym, w fabryce z młotkiem szalał..."),

- Mace Windu.

Jeśli typ ze świecącą ręką to młody Maciarewicz, a w tle widać spadający samolot z płonącym skrzydłem, to chyba wiem o czym będzie ten film. Już nie mogę się doczekać!!