CzAk1 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Już jest! jeszcze gorący, od kilku godzin zdobywający Sieć, nowy trailer do The Avengers. Zobaczcie trailer i dowiedzcie się więcej o filmie w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2269 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Byłem do tego na początku bardzo sceptycznie nastawiony ale muszę powiedzieć ze jest moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 A co ten Thor tak napiernicza tych wszystkich dobrych?... czyżby jakaś walka o dominację w stadzie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 efekty siegaja szczytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AccessX Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Najbardziej podoba mi sięmotyw, gdzie z maszynami walczą super bohaterzy i kobitka z pistolecikiem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiler Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Też mnie rozwalił ten pistolecik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 A facet z łukiem to już nie jest dziwny, huh... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 w ogóle jakaś wyprzedaż super herosów była chyba. Dobrze ze mają hulka i moze coś z laboratoriów starka, bo musiałbym mocno uwieżyć w moc tego łuku i ofensywne zalety tarczy (lol). Ogólnie jak sie porówna obecny arsenał z możliwościami herosów z lat kiedy powstawali to chyba zostaje tylko fajny kombinezon na wyrywanie lasek (o ile nie zakładasz majtek na leginsy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 swoją drogą to nazywanie drużyny 'avengers' pachnie defetyzmem. Znaczy co.. z góry wiemy, że przegramy i większość z nas zginie ale optymistycznie zakładamy, że reszta potem jednak sie zemści? A generalnie zapowiada sie mocny kawałek rozpierduchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4th_hokage Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 '...w polsce ukazał się pod nazwą Rewolwer i melonik.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creative Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 nooo już to widzę facet z łukiem będzie nawalał statki kosmiczne gdyby nie iron man nie wiem czy bym na to poszedł for ironman :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 a mi sie wydaje ze scenariusz nie bedzie durny, facet z lukiem moze zdzialac duzo przy dobrej organizacji :], wszystko zalezy od rezysera i scenarzysty czy sie posmiejemy w kinie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Mam nadzieje, ze ktorys "dobry" zaliczy zgona, tak na przelamanie schematow i ze stanie sie to w jakis efektowny sposob, a nie "na rękach" przyjaciół ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 MOTHER OF GOD! Brakuje jeszcze tylko Chucka, Arniego i Stalona... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizjoner Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 MOTHER OF GOD! Brakuje jeszcze tylko Chucka, Arniego i Stalona... :) Takie rzeczy to tylko w Expendables II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 Pare swietnych shotow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 ..a ja jakos zwrociłem uwage za mocno na uciekajace (z usmiechem na twarzy) laski na poczatku trailera i jakos zlecialo mi powietrze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 @plasti Dla sprostowania :) też tak uważam, ale to samo się tyczy babki z pistolecikiem. Zwracam jedynie uwagę na hipokryzje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marograf Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Łoo, patrząc na plakat to niezła ekipa się szykuje: - Robin Hood, - Pudzianowski, - Dana Scully, - Młotkowy ("a gdybym był Młotkowym, w fabryce z młotkiem szalał..."), - Mace Windu. Jeśli typ ze świecącą ręką to młody Maciarewicz, a w tle widać spadający samolot z płonącym skrzydłem, to chyba wiem o czym będzie ten film. Już nie mogę się doczekać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi