Ryan Glose Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Jako, że to dosyć ciekawy temat i można trochę poszaleć (w zależności od tego, co kto będzie chciał zrobić), pokusiłem się o dodanie paru minut na możliwość ładnego dopracowania modelu. Chyba, że modyfikacja czasu trwania TSM była wcześniej zabroniona, czego mogłem nie zauważyć :)
Kubajaniak Napisano 5 Marzec 2012 Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) Lubię modelować bronie, więc nie mogłem ominąć ;) Niestety czas nie pozwolił dokończyć, więc kilku elementów brakuje. Mam nadzieje, że poznajecie, co to za broń. Edytowane 7 Marzec 2012 przez Kubajaniak
flamaster69 Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 ZPU-4 a przynajmniej na tym się wzorowałem. te 2,5h to też mało, uff, ręka boli :)
Chasdiel Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 No i pozamiatane. Powinieneś się wstydzić flamaster, bo odstraszasz potencjalnych uczestników. Ano mało te 2,5h. Ode mnie taka tam strzelba do polowania na kaczki.
chipmunk Napisano 7 Marzec 2012 Napisano 7 Marzec 2012 2,5 godziny okazało się dla mnie za krótkim czasem. Łoża nie byłem wstanie wykończyć. Wrzucam więc to co zdołałem w tym czasie wydłubać i osadziłem na klocku drewna. Optyce brakuje sporo elementów. Szyna pod celownik za wąska i ogólnie średnio zadowolony jestem. Może następnym razem będzie lepiej ;)
Ryan Glose Napisano 8 Marzec 2012 Autor Napisano 8 Marzec 2012 Mały pistolecik ode mnie. Te 2,5h to jednak za mało czasu na taki temat, no ale trudno.. ;)
spolsh Napisano 9 Marzec 2012 Napisano 9 Marzec 2012 AK-47 2,5h - brakuje najważniejszego, czyli konkretów na korpusie, ale nie zdążyłem więcej zrobić :)
pirx Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Wow, super modele Panowie, aż się wierzyć nie che że 2,5h... winszuję!
phlox_subulata Napisano 13 Marzec 2012 Napisano 13 Marzec 2012 Już poza czasem. Mój Colt 1911 w 2godz 20min soft AutoCAD :)
Rekomendowane odpowiedzi