Napisano 4 Marzec 201213 l Autor Jako, że to dosyć ciekawy temat i można trochę poszaleć (w zależności od tego, co kto będzie chciał zrobić), pokusiłem się o dodanie paru minut na możliwość ładnego dopracowania modelu. Chyba, że modyfikacja czasu trwania TSM była wcześniej zabroniona, czego mogłem nie zauważyć :)
Napisano 5 Marzec 201213 l Lubię modelować bronie, więc nie mogłem ominąć ;) Niestety czas nie pozwolił dokończyć, więc kilku elementów brakuje. Mam nadzieje, że poznajecie, co to za broń. Edytowane 7 Marzec 201213 l przez Kubajaniak
Napisano 6 Marzec 201213 l ZPU-4 a przynajmniej na tym się wzorowałem. te 2,5h to też mało, uff, ręka boli :)
Napisano 6 Marzec 201213 l No i pozamiatane. Powinieneś się wstydzić flamaster, bo odstraszasz potencjalnych uczestników. Ano mało te 2,5h. Ode mnie taka tam strzelba do polowania na kaczki.
Napisano 7 Marzec 201213 l 2,5 godziny okazało się dla mnie za krótkim czasem. Łoża nie byłem wstanie wykończyć. Wrzucam więc to co zdołałem w tym czasie wydłubać i osadziłem na klocku drewna. Optyce brakuje sporo elementów. Szyna pod celownik za wąska i ogólnie średnio zadowolony jestem. Może następnym razem będzie lepiej ;)
Napisano 8 Marzec 201213 l Autor Mały pistolecik ode mnie. Te 2,5h to jednak za mało czasu na taki temat, no ale trudno.. ;)
Napisano 9 Marzec 201213 l AK-47 2,5h - brakuje najważniejszego, czyli konkretów na korpusie, ale nie zdążyłem więcej zrobić :)