GrzegorzPrzybys Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) figura retoryczna i środek stylistyczny polegające na metaforycznym przedstawianiu zwierząt i roślin, przedmiotów nieożywionych, zjawisk lub idei jako osób ludzkich. Temat daje dużo pole do popisu dla wyobraźni. Dużo już powstało w tym temacie ale myślę, że jeszcze sporo zostało do powiedzenia. Miłej zabawy! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 8.04.2012 23:59 SONDA: 9-11.04.2012 Edytowane 2 Kwiecień 2012 przez GrzegorzPrzybys
CzAk1 Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 Tylko tym razem się proszę trzymać tych 1,5 h, by potem nie było niepotrzebnych dyskusji...
GrzegorzPrzybys Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Napisano 3 Kwiecień 2012 W końcu wymyśliłem temat, który chyba średnio wam podpasował ;(
Jacek Kuna Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 Mnie pasuje, jutro wieczorem na bank wrzucę speeda. Tym samym zachęcam resztę użytkowników na wygospodarowanie tej zaledwie 1,5 godziny. P.s. Grzegorz, jako nagrodę dla zwycięzcy ufunduj swój tablet:] Uczestników więcej będzie, a i Ty przestaniesz tak często wygrywać:p
Pinokio Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 @Jacek Zgadzam się w 100% jeśli chodzi o tablet, i jeszcze poprosił bym troszeczkę skillu Pana Przybyśia w podarunku :) W sumie pewnie i ja coś też wrzucę ;]
pumax Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 Przymierzam się do tej edycji TSP już od wczoraj ale czasu brak przez konkursową "obsesję" :O
karola-j Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 Coś narysuję na personifikację, ale nie szybciej niż w czwartek.
Sidre Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 Czesc dzisiaj rysowane akurat podpasiło moze wymysle coś "bardziej"
rosikowski Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 Ktoś kiedyś bardzo mądrze powiedział, to nie narzędzie jest człowiekiem ale człowiek narzędziem :)
JakkaS Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 Zin - pierwsza moje myśl to sedesik w roli polityka, chlapiący wodą z mównicy Uriel - Imo dobry pomysł na jakiś większy art. Jest w tyn klimat, jakaś historia do opowiedzenia. Nie mam pojęcia ile to robiłem. Dlatego prosze olać przy składaniu sondy. Wesołego Wszystkim ... jutro w czasie śniadania ten obrazek będzie was prześladować.
badassky Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 Życzę Wszystkim Wesoych Świąt ! Jakkas - świetne, szkoda, że nie idzie do sondy, może machniesz coś jeszcze ? Ten mało widoczny napis na książce to philosophy volume II
Sidre Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 (edytowane) Nie bedzie mazania po pociągach!!!! Wesołych swiąt! edit. poprosze do sondy podpięć. dzieki Edytowane 7 Kwiecień 2012 przez Sidre opis
Bedyk Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 Sidre masz mój głos tylko zaznacz że ten obrazek dajesz do sondy, zatytułowałbym ten obrazek: "A Clockwork Orange" =] przy okazji sprawdź priwa
Sidre Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 Dzieki Bedyk. pierwsze entry moje toteż sie nie ogarniam. thx Bombadil. nawet nie bardzo liczyłem czas ale koło 1 h ... generalnie ostatnio tylko takie mi sie udaje robić.
tr3buh Napisano 8 Kwiecień 2012 Napisano 8 Kwiecień 2012 moze kiedys to dokoncze, tylko tyle zdazylem narysowac
Rekomendowane odpowiedzi