Skocz do zawarto艣ci

G艂osuj臋 na: 39 u偶ytkownik贸w zag艂osowa艂o

1. 1. G艂osuj臋 na:

• Urbanboogie
      13
    • GrzegorzPrzybys
      12
    • SlawomirWolicki
      9
    • ZiN
      1
    • Jacek Kuna
      1
    • Uriel
      2
    • lulek
      1

Aby zag艂osowa膰 w tej ankiecie, prosimy si臋 zalogowa膰 lub zarejestrowa膰.

Featured Replies

Napisano

TYP: CONCEPT/ILUSTRACJA

TEMAT: "Neuroshima" by Rotcore

TERMINARZ:

START: 08.03.2012 r

KONIEC: 31.03.2012 r

G艂osowanie: 03.04.2012 - 07.04.2012

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Bez zb臋dnych ceregieli poni偶ej nominowane prace :

ChC41_07.jpgChC41_08.jpgChC41_09.jpgChC41_12.jpgChC41_13.jpgChC41_14.jpgChC41_17.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wy艣wietle艅 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

na S艂awomira... pierwszy raz widz臋 obrazek tego Pana i mi podchodzi bardzo i klimat i wykonanie... wahanie by艂o bo Grzegorz i Urbanboogie r贸wnie偶 艣wietnie sobie poradzili, pozdro i 偶ycz臋 du偶ej ilo艣ci g艂os贸w i uczestnik贸w w g艂osowaniu ;)

Napisano
na S艂awomira... pierwszy raz widz臋 obrazek tego Pana i mi podchodzi bardzo i klimat i wykonanie... wahanie by艂o bo Grzegorz i Urbanboogie r贸wnie偶 艣wietnie sobie poradzili

Jaka艣 sugestia do pozosta艂ych, 偶e sobie w og贸le nie poradzili z tematem? Wg mnie, Ty jako za艂o偶yciel tematu powiniene艣 zdecydowa膰, kt贸re prace maj膮 i艣膰 pod g艂osowanie, bo ju偶 teraz wida膰, 偶e walka b臋dzie si臋 rozstrzyga艂a tylko pomi臋dzy trzema pierwszymi propozycjami. Reszta zmarnuje tylko g艂os :P

pzdr.

Napisano

szkoda ze nie ma opcji jak na dacabie digartowym 偶e mamy wi臋cej g艂os贸w do oddania by艂oby bardziej wymiernie

Napisano

Zaznaczy艂em tylko kt贸re prace mi si臋 najbardziej podobaj膮, sory je偶eli reszta poczu艂a si臋 tym obra偶ona, nie tak by艂 zamiar... jeszcze przed za艂o偶eniem sondy pisa艂em w w膮tkach, kt贸e nie zd膮偶y艂y "wyko艅czy膰" czy w mianiaturce wpisa膰 ze koniec 偶eby je wzi膮膰 pod uwage 偶eby by艂o wi臋cej prac w sondzie, ale moderem nie jestem tak偶e za wiele nie mog臋 ;)

Nie wiem jaka opcja by by艂a lepsza, zawsze mo偶na jak膮s dyskusj臋 otworzy膰 na temat zasad CHC i g艂osowania... macie pomysly czy sugestie to piszcie o tym, mo偶e co艣 si臋 zmieni na lepsze jak jest wg was niedobrze, ostatnia bitwa te偶 si臋 toczy艂a mi臋dzy 3 osobami, kt贸re wg g艂osujacych by艂y najlepsze.

Reszta uczestnik贸w te偶 sobie poradzi艂a z tematem, ale ju偶 nic nie poradz臋 偶e wg mnie s膮 s艂absze technicznie od tych na ktore chcia艂em g艂osowa膰, ka偶demu co innego si臋 podoba ;P tak偶e nie nie gniewajcie si臋 i nie odbierajcie mojego posta jako sugestia 偶e sobie reszta ni poradzi艂a bo by艂oby to klamstwem.

Czy偶by nawet na tym forum trzeba bra膰 pod uwag臋 poprawno艣膰 polityczn膮? ;P

Napisano

dlatego gosowanie na 3 prace ma wiekszy sens bo 艂atwiej 偶e tak powiem doceni膰 ci臋偶k膮 prac臋 wiekszej ilo艣ci os贸b, mimo 偶e si臋 bawimy to czasem fajnie jest otrzyma膰 kika g艂os贸w szczeg贸lnie gdy nie jest to speed,

ja chcia艂bym wyr贸偶ni膰 jeszcze prac臋 Zina, czy Grze艣ka ale poza s艂owami nie mam ju偶 mo偶liwo艣ci,

z drugiej strony aktualny system jest bardzo klarowny bo nie ma niedom贸wie艅 kto wygra艂

Napisano
  • Autor

Z g艂osowaniami to jest tak moi Drodzy Koledzy, i偶 ile g艂os贸w by艣cie nie mieli tyle by艣cie rozdali ;), s臋k w tym 偶e nie zawsze chodzi o ilo艣膰. Broni膮c systemu jednog艂osowego dodam, 偶e ta forma zmusza do "wnikliwej" analizy ka偶dej z prac i oddania g艂osu na t膮 jedn膮 - jedyn膮 ;). Mo偶na by ewentualnie w po艣cie doda膰, 偶e podoba艂a si臋/ zosta艂a by wyr贸偶niona ect. praca tego i tego za...

//Pozdr.

Edytowane przez miriam

Napisano

Miriam, czy jest taka zasada na forum, 偶e uczestnicy bior膮cy udzia艂 w Chc kt贸rych prace zosta艂y zawarte w sondzie, nie mog膮 g艂osowa膰? Z tego co si臋 zorientowa艂em w艂a艣ciwie nie wiadomo. Osobi艣cie nie g艂osuj臋, 偶eby pozby膰 si臋 dylematu natury raczej moralnej, ale by艂 bym wdzi臋czny za konkretn膮 odpowied藕. Ponadto - i tu pytanie do wszystkich - czy nie s膮dzicie, 偶e og艂oszenie sondy powinno mie膰 symultanicznie miejsce na profilu facebookowym serwisu, kt贸ry ma w znajomych sporo os贸b? Dzi臋ki temu z pewno艣ci膮 g艂osowa艂o by o wiele wi臋cej os贸b. Pytanie tylko, czy uda艂o by si臋 unikn膮膰 namawiania znajomych do g艂osowania na konkretn膮 prac臋... Pozdrawiam i licz臋 na rozwianie niepewno艣ci w sprawie g艂osowania.

EDIT: O ja g艂upi, teraz do mnie dotar艂o, 偶e g艂osowa膰 mog膮 tylko zarejestrowani u偶ytkownicy...

Edytowane przez Jacek Kuna

Napisano

Ci臋偶ki wyb贸r.

Bardzo przemawiaj膮 do mnie prace Urbanboogie, GrzegorzPrzybysa, SlawomirWolickiego i ZiNa. Chyba najbli偶ej klimatu Neuroshimy s膮 GrzegorzPrzybys i SlawomirWolicki... hm, hm, hmmm... ci臋偶ki orzech do zgryzienia.

G艂os daj臋 Slawomirowi, ale gdyby nie ograniczenie do jednej pracy, wybra艂abym te偶 Grzegorza.

Napisano
  • Autor
Miriam, czy jest taka zasada na forum, 偶e uczestnicy bior膮cy udzia艂 w Chc kt贸rych prace zosta艂y zawarte w sondzie, nie mog膮 g艂osowa膰? ...

Nie ma jako takich obostrze艅, pod warunkiem, i偶 nie g艂osujesz na samego siebie ;). Cho膰 i tak nie ma jak tego sprawdzi膰 poniewa偶 g艂osy s膮 oddawane anonimowo.

... G艂os daj臋 Slawomirowi, ale gdyby nie ograniczenie do jednej pracy, wybra艂abym te偶 Grzegorza.

No prosz臋 Ci臋, a gdyby艣 mia艂 6 w lotto, wygran膮 rozda艂 by艣 wszystkim ;)

//Pozdr.

Napisano
  • Autor

Sorki ;), nie przeci膮gaj膮c dyskusji nad ilo艣ci膮 oddawanych g艂os贸w, wyb贸r 1 g艂os - 1 praca, jest w naszym wypadku najbardziej optymalnym. Forum jest do艣膰 du偶e, link do sondy zamieszczony jest r贸wnie偶 na froncie, wi臋c wszyscy kt贸rzy zechc膮 zag艂osowa膰, a s膮 r贸wnie偶 u偶ytkownikami max3d mog膮 odda膰 sw贸j g艂os na wybran膮 przez siebie prac臋.

kuniec i .

//Pozdr.

Napisano

I zapanowa艂a demokracja, a ludzie stali si臋 szcz臋艣liwsi... ;)

Uriel - za to, 偶e wiem co widz臋 i jest to fajne :) Komiks te偶 super, ale skoro tylko jeden g艂os ;)

Szkoda, 偶e nie doko艅czy艂em, zawsze przyjemnie dosta膰 cho膰 jeden g艂os, zw艂aszcza przy takim poziomie ;) Pozdr

Napisano
  • Autor

Uwaga! Uwaga!

Informujemy i偶 Zwyci臋zc膮 41 Edycji ChC zosta艂 Urbanboogie, Serdeczne Gratulacje.

Prosz臋 o podes艂anie tematu oraz typu do kolejnej edycji.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci