Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

W ramach ćwiczeń w modelowaniu powierzchni twardych zrobiłem figurkę lego, kumpel po zobaczeniu powiedział ze fajnie by było jakby LEGO zrobiło wreszcie zestaw z Hellboy'em, wiec postanowiłem spróbować swoich sil w zaprojektowaniu "custom figa" i ot co mi z tego wyszło.

LEGO_hellboy_quad.jpgLEGO_hellboy_landscape.jpgLEGO_hellboy_parts.jpgLEGO_hellboy2.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajny pomysł, modelik zdaje się być robiony dobrze(pokaż siatkę :P ). Kolckami dawno się nie bawiłem, więc nie jestem obiektywny, ale podoba się;) Może jakaś animacja do tego ? :)

Napisano

Kapitalnie uchwiciles "legowatosc" cokolwiek to nie znaczy ;) Modelik super ale w tym ukladzie nie moze zabraknac Abrahama "Abe" Sapiena...

Napisano
  • Autor
fajny pomysł, modelik zdaje się być robiony dobrze(pokaż siatkę :P ). Kolckami dawno się nie bawiłem, więc nie jestem obiektywny, ale podoba się;) Może jakaś animacja do tego ? :)
Dzięki wrzucam siatki do oceny ;) , a co do animacji zobaczymy jak będzie z czasem i czy uda mi się zrobić resztę postaci z Universum Hellboya ;)

Hellboy_WIRE.jpg

Świetna sprawa, gratuluję. :)
Dzięki

Kapitalnie uchwiciles "legowatosc" cokolwiek to nie znaczy ;) Modelik super ale w tym ukladzie nie moze zabraknac Abrahama "Abe" Sapiena...
Dzięki taki mam plan żeby zrobić resztę bandy no i oczywiście Karla.
Napisano

hehehe bardzo fajny pomysł i wykonanie ;) Czekam na resztę postaci i jakąś fajną scenkę ;)

Napisano
  • Autor
hehehe bardzo fajny pomysł i wykonanie ;) Czekam na resztę postaci i jakąś fajną scenkę ;)

Swietne :). Wlasnie rownież czekam na więcej :D scenka lego i front :).

Dzięki za komentarze reszta postaci na razie w fazie konceptu ;) , ale za to zrobiłem druga wersje Hellboya z rogami i koroną

LEGO_hellboyv2.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.