Volatile-Vertex Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 W ramach ćwiczeń w modelowaniu powierzchni twardych zrobiłem figurkę lego, kumpel po zobaczeniu powiedział ze fajnie by było jakby LEGO zrobiło wreszcie zestaw z Hellboy'em, wiec postanowiłem spróbować swoich sil w zaprojektowaniu "custom figa" i ot co mi z tego wyszło.
floo Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 fajny pomysł, modelik zdaje się być robiony dobrze(pokaż siatkę :P ). Kolckami dawno się nie bawiłem, więc nie jestem obiektywny, ale podoba się;) Może jakaś animacja do tego ? :)
Nezumi Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 Kapitalnie uchwiciles "legowatosc" cokolwiek to nie znaczy ;) Modelik super ale w tym ukladzie nie moze zabraknac Abrahama "Abe" Sapiena...
Volatile-Vertex Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Napisano 20 Kwiecień 2012 fajny pomysł, modelik zdaje się być robiony dobrze(pokaż siatkę :P ). Kolckami dawno się nie bawiłem, więc nie jestem obiektywny, ale podoba się;) Może jakaś animacja do tego ? :)Dzięki wrzucam siatki do oceny ;) , a co do animacji zobaczymy jak będzie z czasem i czy uda mi się zrobić resztę postaci z Universum Hellboya ;) Świetna sprawa, gratuluję. :)Dzięki Kapitalnie uchwiciles "legowatosc" cokolwiek to nie znaczy ;) Modelik super ale w tym ukladzie nie moze zabraknac Abrahama "Abe" Sapiena...Dzięki taki mam plan żeby zrobić resztę bandy no i oczywiście Karla.
blinq Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 hehehe bardzo fajny pomysł i wykonanie ;) Czekam na resztę postaci i jakąś fajną scenkę ;)
Sebazx6r Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 Swietne :). Wlasnie rownież czekam na więcej :D scenka lego i front :).
Volatile-Vertex Napisano 22 Kwiecień 2012 Autor Napisano 22 Kwiecień 2012 hehehe bardzo fajny pomysł i wykonanie ;) Czekam na resztę postaci i jakąś fajną scenkę ;) Swietne :). Wlasnie rownież czekam na więcej :D scenka lego i front :). Dzięki za komentarze reszta postaci na razie w fazie konceptu ;) , ale za to zrobiłem druga wersje Hellboya z rogami i koroną
Rekomendowane odpowiedzi