Napisano 24 Kwiecień 201212 l Dziś pojawiła się trzecia zapowiedź do wyczekiwanej nowej produkcji studia Disney · Pixar – Brave. Trailery oraz informacje o filmie znajdziecie w dalszej części wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2352 Edytowane 24 Kwiecień 201212 l przez CzAk1
Napisano 24 Kwiecień 201212 l Ło super ten spacer po studio Disney Animation, świetne znalezisko! Po trailerach zapowiada się kawał filmu. A obrazy i animka po prostu cudne.
Napisano 24 Kwiecień 201212 l może już czas wrócić do bajek.....???...:)).. postapokaliptyczne wizje cuchną nieszczerością...:)))
Napisano 24 Kwiecień 201212 l sorry że to napiszę, ale sam zalatujesz trochę nieszczerością... te wszystkie pseudointeligenten wywody w każdym miejscu portalu, bycie hipsterem na siłe itd.
Napisano 24 Kwiecień 201212 l @Temporal... ja piszę o filmie, a Ty mi zazdrościsz inteligencji i hipsterstwa... możesz to robić w każdy miejscu portalu.... po to są portale żeby reprezentować swoje zdanie... i one nie muszą i nie powinny się pokrywać.... mamy chwilowo przerwę w totalitaryzmie....:))... oglądaj więcej bajek... i mniej graj w rozprówajki....!!!!
Napisano 24 Kwiecień 201212 l Autor To ja przerwę tą dyskusję i napiszę, że: -podoba mi się to -domagam się art booka -nie chcę oglądać tego filmu z dubbingiem.
Napisano 25 Kwiecień 201212 l nooo angielska wersja brzmi milutko! :DD oboje jestescie nie szczerzy :D:D:D ostatnio uslyszalem ze kazdy hipster mowi ze nie jest hipsterem! :P ja tam wole postapokaliptyczne wizje - gruz, smród, kanibalizm i niczymnieograniczona ludzka pomyslowosc - jak przetrwalem III wojnę światową :)
Napisano 25 Kwiecień 201212 l To ja przerwę tą dyskusję i napiszę, że: -podoba mi się to -domagam się art booka -nie chcę oglądać tego filmu z dubbingiem. dokładnie obiema rencyma sie podpisuje byłem na piratach w kinie i była zajaweczka przed filmem i jak usłyszałem "merida waleczna" to już wiedziałem że nie pójdę do kina xD
Napisano 25 Kwiecień 201212 l Byłoby fajnie, gdyby puszczali gdzieś wersję szkocką z napisami, aż miło by było słuchać :)
Napisano 25 Kwiecień 201212 l czemu w kinie nie ma lektora, ja się pytam. Place... ciężkie pieniądze place i co... nie widzę 80% filmu, a po wyjściu z kina mam mroczki i cichopki od wpatrywania sie w te mróweczki zwane napisami.
Napisano 25 Kwiecień 201212 l Ja tam się doczekać nie mogę. Wolałbym bez dubbingu, ale fakt faktem, że dubbing ostatnimi czasy w polskich filmach na prawdę nabiera ciekawej barwy (nie dotyczy filmu "Mniam!") i nawet z dubbingiem chętnie to obejrzę.
Napisano 25 Kwiecień 201212 l orginalna sciezka dzwiekowa jest swietna ale japoncow nikt nie przebije:) hehe