sith_LORD Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 cze ..dostalem pozwolenie od klienta więc wystawiam... wymodelowałem ją w parę godzin referki dostałem dzis po południu...wieczorem porawki a teraz ląduje tutaj.. ok1800 poly..główny bohater gierki(której tytułu ujawnic jednak nie mogę),będzie też wersja w high poly z futerkiem, do intra ale to w przyszłości..na razie tyle:) pozdrawiam
SansSerif Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 dziwny koncept. w zaden sposob myszy nie przypomina :\
sith_LORD Napisano 3 Sierpień 2004 Autor Napisano 3 Sierpień 2004 :) bo to mysz afrykańska;)heh żartuję....concept to nie moja działka...ja tu tylko sprzątam..ekhmmm...modleuję..pozdrawiam
RK Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Zajefajna. Nie wiem czy fałdki na nosie zasługują na tyle poligonów- część z nich pewnie pokryłaby tekstura ale model świetny. Ubercute.
Kris_R Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Jakoś niesłychanie przypomina mojego avatarka! Jeśli to nie Stitch, to ktoś z niego zjechał po całości... dla mnie na pierwszy rzut oka to Stitch. Nie wiem czy nie przydałoby się pociachać ucho od środka... na pewno będzie animowane a przy takiej powierzchni jeden polygon może się źle deformować... to tylko moja sugestia... ale Spróbuj Sith zgiąć takie uszysko, mające tylko jeden poly od środka... (no chyba że w czasie gdy przewidywane jest tylko ujęcie od tyłu... to spoko) pozdrawiam wasz forumowy Stitch :)
PastoR Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 orginalny koncept ;) - podobno wsadzaja za to do wiezienia :)
Damian Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 hey, juz na rekomendacji na glownej zobaczylem stitcha :) fajny, troche siatka bokrojona za bardzo w niektorych miejscach. co do uszu... hmmm ja sie naliczylem 6 poligonow z góry na doł, a po drogiej stronie jest backside, a sith wloczyl 2side w materiale, i w maxie visible edge nie widać po ciemnej stronie mocy :)
Gotham Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 No jak miał być to Stitch to budowa ciałka jest zupełnie nie z tej bajki + brak detali. Jeśłi to nie ma być Stich to koncept arter, wziął pieniążki a nie powinien ;)... Jeśli chodzi o uszka to jeśli są z jednego poly to dokładnie tak jak powiedział Kris, jeśli jest to poly jednostronny jak powiedział Damian, to niech mi ktoś wytłumaczy te czary jakich dokona osoba teksturująca go..... A co do samego modelu to bardzo ładny, bardzo dobrze oddana główka :).
DarCon Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 rzeczywiście po części przypomina stitcha ale jak dla mnie jako myszka jest jak najbardziej do przyjęcia :) widziałem myszki w różnych wersjachmyślę że gdy dojdzie sierść i dopracowana teksturka wszyscy zmienicie zdanie co do myszowatego inaczej:)
sith_LORD Napisano 3 Sierpień 2004 Autor Napisano 3 Sierpień 2004 za wszelkie podobieństwa nie odpowiadam..sam tez widzę podobieństwo..ale jak już mówiłem nie jestem odpowiedzialny za concept..dzieki za commenty jak wrócęna stałe łącze tocoś napiszę:)
belzebub Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Stitch jak w morde strzelil. To nie wyglada na podobienstwo, tylko jakby niedokladnie zmodelowac z konceptu stitcha. Ja bym sie na taka zrzyne nie zgodzil. Modelik fajny, za gesta siatka miejscami, a miejscami za rzadka, ale fajny. pozdrawiam.
Seo000 Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 Model very najs. Zastanawia minie tylko jedna rzecz czy to nie jest plagiat? Sam zamierzałem zrobić osła ze Shreka ale prace się zatrzymały z tego powodu.
Leru Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 heh po co się zastanawiać czy to plagiat czy nie ? Ja jestem do człowieka podobny co mnie jeszcze nim nie czyni wiec czemu z myszy robicie Sticha ? Nie jest Stitch, nie jest plagiat. Model bardzo fajny, z charakterem, ostry ten tępy wyraz twarzy i oczywiście te wystające ząbki :). Jak KTOŚ zajmie się już teksturą to też ją pokażesz ?
smart Napisano 16 Sierpień 2004 Napisano 16 Sierpień 2004 stitch na maxa to jest ,ale co tam modelik fajny
Rekomendowane odpowiedzi