ptaszek Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Hej! Chciałbym pochwalić się najnowszym renderem. Komentarze i krytyka mile widziane :) WIem, że można by jeszcze podłubać, ale staram się nie spędzać nad jednym obrazkiem więcej jak kilku dni. Sorrki za zbyt duże wyostrzenie, ale mam tylko w domu laptopa i ma dość gęstą matryce, przez co nie widzialem skichanego AA. Dzięki! aa maly making of w postaci gif'a tutaj na dole: http://www.behance.net/gallery/Rolex-Daytona-Silver/4700525 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 coś pięknego. lepiej już się nie da :d dzięki za making of, ile poly? renderowałeś może większą rozdziałkę? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Prawda. Przyczepić się nie idzie do niczego;) Może do tego że zegarek brzydki. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Świetna robota i naprawdę fajny render, thx za making of Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drumratio Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Making of fajnieszy niż obrazek :D W czym renderowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2012 bardzo dzieki chlopaki :)) polka - robilem 2k w szerokosci drum - mental :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 bardzo bardzo dobra robota. śliczny render na granicy przepalenia, z świetnym klimatem ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 8 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2012 Dzieki Xiz0R :) i dzieki za fronta ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Kapitalne, wgniotło mnie w fotel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość EllEss Napisano 13 Sierpień 2012 Share Napisano 13 Sierpień 2012 Swietny pomysl na "making of" w postaci GIF'u. Model tez pierwsza klasa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrMP006 Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 (edytowane) Witam Mam 3 pytania do mistrza 1) Jakiej rozdzielczości jest displacement map? Tak wspaniale gładki relief??? 2) Wiem że używasz Menta Raya i mam pytanie czy wykorzystałeś displace map z Mental Raya (w 3ds Max to 3d displace z Mental Ray mr_connection) 3) Jak pozbyłeś się ząbków przy wytłaczaniu? Bardzo duża wartość wygładzania/polygonów? Z góry dziękuje za pomoc. ps. Mam z tym wytoczeniem problem... Edytowane 29 Czerwiec 2014 przez PiotrMP006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 Ladna rzecz, jeszcze nie wiem czy kupuje to jako realistyczny render, ale wiem ze nie mam sie do czego przyczepic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ym91 Napisano 15 Lipiec 2014 Share Napisano 15 Lipiec 2014 robiłeś to może z tego tutka? gratsy za koncowy efekt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi