Napisano 3 Wrzesień 201212 l Hej forum. Zapraszam do obejrzenia mojego reela na zakonczenie roku 2012 z zakresu Digital Matte Paintingu oraz Environmentu. Demo mozna obejrzec na vimeo w HD lub na mojej oficjalnej stronie w nie HD gdzie dostepne sa rowniez moje koncepty i dmp w postaci obrazkow. Niestety zostawilem wiele prac w domu na dyskach. Zestaw prac ukazuje jedynie to co udalo mi sie wyzbierac na sieci. Z czasem bedzie updejt. Oficjalna radze otwerac pod Mozilla/firefox.pozdro J. Grygier zwany nordenem linki: demo reel vimeo: demo reel youtube: http://www.youtube.com/watch?v=P-UlMdpezD8 moja strona portfolio: http://grygier-art.com/index.html Edytowane 4 Wrzesień 201212 l przez norden
Napisano 3 Wrzesień 201212 l Wyglada super. Zawsze Ci kibicowałem... hehehe nie no żartuje ale reel bardzo dobry ;) zabrakło tylko informacji przy niektrych ujeciach czego byłes autorem.
Napisano 3 Wrzesień 201212 l Autor ola-f >//Nom wypadaloby w sumie zrobic liste co gdzie jak, ale absolutnie nie dodawac jej do klipu samego w sobie kazdy kto ma to obejrzec docelowo zapewne wie gdzie patrzec. Nie wiem czy ta lista jest potrzebna. W wiekszosci ujec sam dlubalem sa ze 3-4 gdzie praca byla dzielona. Ale to tez czasem ciezko powiedziec bo zdarzalo sie ze konczylem po innych albo ktos dodawal cos po mnie. W ujeciu z "wulkanem" Kronosem i kolumnami ok. 4 osob probowalo zrobic finalny "wulkan" : ) Mi sie udalo przekonac supervisorow do mojej wersji jako czwarta osoba ktora w tym babrala po 3 tygodnia od rozpoczecia ujecia. Czasem nie da sie powiedziec kto ile wlozyl w shot. Na pewno jest wiele kompozycji ale to juz po DMP. Duzo nadymili chlopaki... Cala reszta nie z Wrath to z cala pewnoscia rzezane moja lapa bylo calkowicie. chbya ze o czyms nie pamietam. Taaadek z forum chyba cos mieszal przy shocie z Melancholii po mnie przy chmurach.
Napisano 3 Wrzesień 201212 l jeszcze nie tak dawno..... za komuny.... była zbiorowa odpowiedzialność... i już to wróciło...???...:))... nie wiadomo co kto zrobił... nawet jak ktoś rozwala wielotonowy blok marmuru potylicą.... :))))... a ja myślałem, że to wszystko Twoje...!!!
Napisano 3 Wrzesień 201212 l Nie no padaczka :DD Świetne projekty! Zakładam, że masz ich znacznie więcej ale musisz czekać aż wyjdą na DVD?
Napisano 3 Wrzesień 201212 l norden: gratz! ;] jeszcze nie tak dawno..... za komuny.... była zbiorowa odpowiedzialność... i już to wróciło...???...:))... nie wiadomo co kto zrobił... nawet jak ktoś rozwala wielotonowy blok marmuru potylicą.... :))))... a ja myślałem, że to wszystko Twoje...!!! Zazwyczaj do demoreela dolacza sie osobnego pdf'a (tzw breakdown) z szczegolowym opisem co zostalo wykonane w danym ujeciu (takie sa wymagania rekrutacji)
Napisano 3 Wrzesień 201212 l Autor Dziadek> Akurat rozwalanie kamienia potylica bylo calkowicie moje. Nawet animacje zrobilem do tego... takie trikowe ujecie z prosta animacja poklatkowa w 2D... Niestety slabo wyglada w filmie bo pol kadru to plaski kamien... Jeszcze tam jest nic nie znaczace tlo za aktorem... ale to akurat zajelo moze ze 40 minut. Z peknieciem walczylem z tydzien bo chcieli dodatkowe maski i projekcje na geometrii. Z czego w finalnym edicie widzimy tylko pierwsze uderzenie. beny>// No tak material na 2013 teoretycznie juz mam tylko musze poczekac jakies 9 miesiecy. I chyba z punktu widzenia DMP bedzie to nawet ciekawsze. zobaczymy... Edytowane 3 Wrzesień 201212 l przez norden
Napisano 3 Wrzesień 201212 l Nie wiedziałem co robisz ale bardzo pozytywne zaskoczenie, że to i w taki sposób robisz ^^ I do tego muzyka mi się nawet spodobało. Możesz podać nazwę utworu?
Napisano 4 Wrzesień 201212 l Świetne prace! Oby tak dalej! ;) @UP: https://www.youtube.com/watch?v=EzKGYvGiwaA ;)