kliment woroszyłow Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam! Wrzucam obrazek z moim BMW. Model i render klimenta, cała postrodukcja i kompozycja Piotrka Forkasiewicza, dzięki Piotr ;) Edytowane 6 Wrzesień 2012 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Fajne, ale jak dla mnie czernie szatkują obrazek i obiekty za bardzo. Nie wiem co jest tłem, co motorem a co postacią. Masz albo czarny albo wtapiający się w tło kolor, nie widać sylwetki wyraźnie. Więc np. moje oko się męczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illusion Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Super, bardzo mi się podoba, niesamowity klimat. Fajnie byłoby zobaczyć jakiegoś making off'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 @kliment woroszyłow świetna praca ;) bardzo mi się podoba. od siebie dodam że zabrakło kropelek wody rozmazanych na motorze oraz goglach, za to plus że dodałeś plamy ;) Zabrakło mi również małego speculara na rękawicach. Pozdrawiam, edit: nie wiem czy mogę takie rzeczy pisać i czy sobie nie przeskrobie :P illusion na imageshack jest kilka ujęć i dzięki temu docenia się ilość włożonej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixel-Factory Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 No wymiata po prostu ,brawo Wojtku modelu , a Piotrowy gratuluję świetnej postprodukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 brak kropli na motorku :( w ogóle za czysty się wydaje jak na pogodę, tło z motorem też średnio się wpasowuje, ale model super no poza postaciami trochę odstają;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 ale model super no poza postaciami trochę odstają;) Odstają? A nie widzisz w ich oczach iskry czysto nazistowskiej ideologii? Zobacz jak z ufnym spojrzeniem podążają jedyną słuszną drogą jak im wódz przykazał. Mnie się podoba, a i owszem motor mógłby być bardziej nieco mokry, a i woda z przedniego koła w znacznie większej ilości - ale nie o to tutaj chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Super. Motor jak dla mnie dostatecznie mokry. Za to twarzom żołnierzy przydałby się jakiś grymas związany z warunkami atmosferycznymi i wiecej wody na twarzach. Fajnie Kliment, że wróciłeś na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Czuć prędkość z jaką jadą;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Modelowi zarzucić nic nie można, pomysłowi na ujęcie także, ale już bliźniaczym niezbyt udanym twarzom, materiałowi maszyny i mało spójnemu kontrastowi i kolorystyce "model-tło" to już raczej można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 2 Listopad 2012 Share Napisano 2 Listopad 2012 patrze na to i mam zawroty głowy od prędkości dla mnie bomba zawzięte miny kolesi super nawet mimo podobieństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi