Skocz do zawartości

W który weekend robimy spotkanie? 13 użytkowników zagłosowało

1. 1. W który weekend robimy spotkanie?

• 22/23 września
      2
    • 29/30 września
      9
    • 6/7 października
      2

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano
  • Autor

No jak na bogato? :) Na luzaczku przecież :) Jak na bogato to innym razem i nie w BlackBall ;)

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 23,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Znaczy się bardziej myślimy pod kątem, że towarzystwo się rozejdzie na te cztery stoły, i nie będzie okazji obgadać całego forum. xD

Sz.

Napisano
  • Autor

No no .. bez przesady :) Stoliki mamy wszystkie obok siebie. Będziemy w kupie. Z resztą.. wcale nie musimy grać :D Możemy szybko uciec do Dragona albo gdzieś indziej i się napawać swoim wzajemnym towarzystwem! :D

Napisano

Dzięki za spotkanie - warto było się wyrwać i was poznać. Wszyscy dotarli do domów ?

Napisano

Żałuję, że nie mogłem zostać dłużej. W każdym razie bardzo miło było Was poznać :) Kris dzięki za rozmowę, utwierdziłeś mnie w tym, że powinienem programować. Przy następnej okazji na pewno się pojawię i zarezerwuję sobie cały wieczór+poranek, żeby móc wychylić z Wami parę głębszych ;)

Napisano

Spotkanko wyszło super! trzeba to kontynuować:) pozdrowki dla wszystkich!

Napisano
  • Autor

Fajowo było :) Zdecydowanie trzeba będzie zrobić powtórkę za jakiś czas! Dzięki wszystkim za fajny wieczór.

Napisano
Kris dzięki za rozmowę, utwierdziłeś mnie w tym, że powinienem programować.

Już to kiedyś słyszałem i też mi tak radzono :D

Napisano

Niestety nie udało mi się pojawić czego bardzo żałuję :(

Mam nadzieję że świetnie się bawiliście.

Mam również nadzieje że kolejne spotkanie odbędzie się wcześniej niż później :D

Napisano

Ja także wielkie dzięki za miłe spotkanko, szególne dzięki dla Picsela - nocleg I klasa :D trzeba to kiedyś powtórzyć!

Napisano

Sorry, niestety nie mogłem się pojawić. Bo miałem przykrą sytuację dnia wcześniejszego i musiałem latać załatwiać jakieś dziwne sprawy ;) Ale na następny meeting postaram się*wpaść.

Napisano

Dzięki wszystkim! Miło było Was poznać:) Czekam na powtórkę!