Araiel Napisano 16 Październik 2017 Napisano 16 Październik 2017 Już widziałem wcześniej, bo ludzie na polycount linkowali :D Bardzo fajnie to wygląda. Byłbym zainteresowany kupnem. Masz już w głowie jakąś orientacyjną cenę i czas wypuszczenia pluginu?
Pawelkos Napisano 17 Październik 2017 Napisano 17 Październik 2017 Jak dla mnie rewelka, jesli bedzie dzialac tak samo dobrze na bardziej skompliowanych brylach i na wszystkich watkach to bylaby niezla kosa:D. Pisz ten plugin i niedlugo Autodesk zglosi sie do Ciebie po wykup zeby mogli to natywnie zaimplementowac w maxie ;) A tak w ogole tam sam wymyslasz rozwiazania jak to ma dzialac czy wspomagasz sie np jakimis papers z Siggraph ?
Tamyl91 Napisano 18 Październik 2017 Autor Napisano 18 Październik 2017 Dzięki. Rozwiązania wymyślam sam, generalnie spędziłem dużo czasu żeby to wszystko zaplanować, choć teraz widzę, że i tak główny algorytm musi zostać całkowicie przebudowany po raz kolejny, bo chcę, by działało to we wszystkich przypadkach i było możliwie stabilne.
martin-flash Napisano 6 Listopad 2017 Napisano 6 Listopad 2017 Daj znać jak skończysz. Mam nadzieję że będę w stanie go kupić. Rewelacja.
Sebazx6r Napisano 7 Listopad 2017 Napisano 7 Listopad 2017 Usuwasz granice boolina i robisz bridge? Zastanawiam mnie jak wyrownoujesz ilosc edgy pod bridge.
Rekomendowane odpowiedzi