JakkaS Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 (edytowane) Tygodniowy Speedpainting #151 - Maska. .. Superbohatera, teatralna,... przeciwgazowa? * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 21.09.2012 23:59 SONDA: 22-25.09.2012 Edytowane 14 Wrzesień 2012 przez JakkaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Przeciwgazowa! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 14 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Dzięki RaVirr... chyba się angielskim "gas mask" zasugerowałem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 W czasach mojej młodości na PO zawsze "Generał" na nas krzyczał za maskę gazową :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 no to pierwszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 Fajny temat, na razie wstawiam rozgrzewkę z foty, może później rozwinę tematykę w innej pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 od mnie 1h 15min [video=youtube_share;aFUzvbkEvRk] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzotki Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 też pozwole sobie dołączyć do zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 selfu dobra rozgrzewka rzotki tez cos takiego chcialem zrobic..ubiegles mnie :P sidre przypomina mi to widelec.nie wiem czemu :D kojote taka emo ta maska troche pietraspete karykaturalnie wyszlo.bardzo fajnie. a ode mnie kijowa kompozycja pomysl tez nothing special Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 pewnego razu, zły pan maskę nałozył i już jej nie zdjął... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 wow, super Daroz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 17 Wrzesień 2012 Share Napisano 17 Wrzesień 2012 Daroz, pozamiatałeś!=] Grzechocząca koszula: finito w teczce: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=57397&page=34&p=1121176#post1121176 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 17 Wrzesień 2012 Share Napisano 17 Wrzesień 2012 takie coś 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 18 Wrzesień 2012 Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranholtzer Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Nie wiem czy się spóźniłem czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Pietras, rewelacyjny humorystyczny pomysl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Leszek lenia: Dobry szkic, myślę że z tych które warto dokończyć poza konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 No no dużo świetnych prac się pojawiło aż miło popatrzeć, szczęść Ci panie że kończę tyrke dzisiaj, będzie trzeba się wziąć za siebie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi