Napisano 3 Grudzień 201212 l Jestem pod wrażeniem projektu i umiejętności; model pojazdu jest wspaniały. Trzymam za Was kciuki!
Napisano 3 Grudzień 201212 l Nie żebym się czepiał =] ale Urbanboogie ma racje z tym światłem. To światło to tak z premedytacją czy ja go nie ogarniam?
Napisano 3 Grudzień 201212 l Pewnie to celowy zabieg artystyczny. Czasami lepiej coś przekłamać i uzyskać lepsze efekty niż kurczowo trzymać się logiki.
Napisano 3 Grudzień 201212 l Też tak pomyślałem, bardziej zaciekawił mnie cel takiego zabiegu. Kontrast pomiędzy tłem a postacią jest dzięki temu bardzo wyraźny i kompozycję to trochę uwydatnia, więc właśnie to bym obstawiał..
Napisano 4 Grudzień 201212 l Autor Dzięki. Bardzo mi miło, że plakat budzi pozytywne skojarzenia i robi dobre wrażenie. Światło pochodzi z czołówki. Jest oczywiście oszukane, żeby lepiej się to komponowało.
Napisano 5 Grudzień 201212 l Świetny klimat plakatu. Uwielbiam czerwienie, więc bym sobie to kurde powiesił na ścianie
Napisano 30 Styczeń 201312 l Dzięki. Bardzo mi miło, że plakat budzi pozytywne skojarzenia i robi dobre wrażenie. Światło pochodzi z czołówki. Jest oczywiście oszukane, żeby lepiej się to komponowało. Marcinie, plakat bardzo oddaje klimat. Ale kaman wiecej entuzjazmu! "Światło pochodzi z czołówki".??? Powiem tak. Nareszcie jest jakis projekt gdzie jest super temat/klimat i chyba najwazniejsze w dzisiejszych czasach produkcji filmowych...scenariusz! Ta "czołówka" to będzie "coś" - wyjątkowego? :) pozd. Olaf (fanboj tego projektu)
Napisano 10 Czerwiec 201410 l Trochę odświeżę temat. Dzieje się coś w związku z tym projektem? Bo poza tym tematem oraz kilkoma wpisami na Twoim blogu to ciężko w necie coś znaleźć...