Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 17,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jestem pod wrażeniem projektu i umiejętności; model pojazdu jest wspaniały. Trzymam za Was kciuki!

Napisano

Nie żebym się czepiał =] ale Urbanboogie ma racje z tym światłem. To światło to tak z premedytacją czy ja go nie ogarniam?

Napisano

Pewnie to celowy zabieg artystyczny. Czasami lepiej coś przekłamać i uzyskać lepsze efekty niż kurczowo trzymać się logiki.

Napisano

Też tak pomyślałem, bardziej zaciekawił mnie cel takiego zabiegu. Kontrast pomiędzy tłem a postacią jest dzięki temu bardzo wyraźny i kompozycję to trochę uwydatnia, więc właśnie to bym obstawiał..

Napisano
  • Autor

Dzięki. Bardzo mi miło, że plakat budzi pozytywne skojarzenia i robi dobre wrażenie.

Światło pochodzi z czołówki. Jest oczywiście oszukane, żeby lepiej się to komponowało.

Napisano

Dzięki. Bardzo mi miło, że plakat budzi pozytywne skojarzenia i robi dobre wrażenie.

Światło pochodzi z czołówki. Jest oczywiście oszukane, żeby lepiej się to komponowało.

Marcinie, plakat bardzo oddaje klimat. Ale kaman wiecej entuzjazmu! "Światło pochodzi z czołówki".???

Powiem tak. Nareszcie jest jakis projekt gdzie jest super temat/klimat i chyba najwazniejsze

w dzisiejszych czasach produkcji filmowych...scenariusz!

Ta "czołówka" to będzie "coś" - wyjątkowego? :)

pozd. Olaf (fanboj tego projektu)

Napisano

Trochę odświeżę temat. Dzieje się coś w związku z tym projektem? Bo poza tym tematem oraz kilkoma wpisami na Twoim blogu to ciężko w necie coś znaleźć...