Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Powstał specjalny fanpage gdzie możecie na bieżąco obserwować kulisy kursu animacji 3D i efektów specjalnych prowadzonego przez Platige Image i CD Projekt RED. 

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2634

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 7,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ech... tylko dobijacie ludzi którzy się nie dostali ;) Czekam na druga edycję ;)

Napisano

No fajnie to wszystko wyglada, sam chetnie bym wzial udzial w tych kursach, zwlaszcza po tym co zobaczylem na FB. BTW w tytule newsa jest literowka ;P

Napisano

...no nie...!!! tak mało Fanów na tą Page...:))...

to coś napiszę jako fan kursu....:))

...ja myślałem. że kursanty to same sobie wyreżyserują filma.... a tu co widzę zasłaniają okna dyktami, a Baggins reżyseruje sobie film do portfolio....:)))

Jak już kurs będzie się zbliżał ku końcowi to mnie zaproście, zrobię podsumowujący wykład na temat "Prawdziwe czary a magia kina"... w gratisie...:)))

Napisano

dziadek3d ty to widze taki troll jestes dużo osób wyraża sie pozytywnie na temat wiedzy jaką tam zdobywają a tu taki dziaaddd jedzie ehh 99% twoich komentarzy to jakiś dyrdymały pokaż coś w końcu co sam robisz a nie trolujesz

Napisano

...jak dużo osób się wyraża...???... skoro nikt nic nie pisze.... a ja im naprawdę zazdroszczę... tyle wiedzy tam dostaną...

a ja do wszystkiego muszę dochodzić sam w bólach... i z tych bóli i trolowania oczywiście, byłem ostatnio wyświetlany na festiwalu na tym samym ekranie w Silverscreenie co mój Mistrz i nauczycuel Baggins.... do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć z wrażenia.... a Ty @demigod gdzie ostatnio byłeś wyświetlany... i koło jakiego mistrza....???...:)))... no i pisz o kursie, a nie o starym trolującym idiocie co nie ma dystansu do samego siebie....:))))

Napisano

dziadek3D:

"a tu co widzę zasłaniają okna dyktami, a Baggins reżyseruje sobie film do portfolio....:)))"

Hahahaha tak było ! ;)

A tak na poważnie to cieszę się bardzo, że dostałem szansę dołączyć do grupy 15 innych utalentowanych osób i współtworzyć z nimi i kadrą PI ciekawy krótkometrażowy film. To coś czego nikt mi już nie odbierze, a wręcz wyciąga ze mnie jeszcze większe chęci, jakich myślałem, że nie da się już przekroczyć!

Sam jestem ciekaw jak to wszystko się potoczy! Stąd gdzie ja siedzę - zarówno kadra jak i słuchacze starają się o wspólny sukces kursu!

Potencjał tej inicjatywy jest!

Cheers!

KD

Napisano

dziadek3D -> kursanci mają poznać jak się pracuje w PI, a nie się reżyserii uczyć.

Z tego co wiem to w PI ludzie głównie robią to co jest do projektu potrzebne, a nie sami wymyślają czy reżyserują. No ale mogę się mylić, w końcu dopiero zacząłem :)

Aż nie wierzę, że nakarmiłem trolla :)

Napisano

ja skomentowałem podpisy pod zdjęciami z fanepagu...:))... a co oni tam robią to nie wiem, nigdy mnie nikt nie wpuścił do prawdziwego studia... zawsze kończy się na ochroniarzu....:)))

Napisano

Kurs jest dobry przynajmniej dla mnie bo zapieprza się od rana do wieczora i chęci jak dotąd nie brakuje w porównaniu do freelancowania z domowego biurka, a z tym to jak wiemy bywa różnie :D A pozatym to zasilacza nie mam w maszynie i nie zwariowałem bez ekranu tylko dzięki kursom ^^

Napisano

Dużo tu obelg leciało na PI przy okazji tego kursu. Zdecydowałem się wziąć udział, bo jak to mówią "psy szczekają a karawana idzie dalej". Nie żałuję ani trochę :p