Luki Luki Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Film studentów z francuskiej szkoły Supinfocom w Arles.
adek Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Francuzi genialne mają te szkoły i poziom ich animacji naprawdę jest niesamowity. I warto dodać, że tak od kilku lat.
dziadek3D Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 rzemieślniczy pokaz sprawności w filmie o niczym zmiksowany z humorem z trzeciej klasy.... ale takie są wymogi rynku... a rynek kształtuje odbiorca....:)))
adek Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 (edytowane) Dziadku. Tak jak Twoje filmy, każdy ma swój wybrany target. Ale te teksty cały czas wklejasz takie same, pomimo , że wiesz, że nie jesteś docelowym odbiorcą. Mógłbym napisać automat komentujący w Twoim imieniu wszystkie filmy i prace :) Nie wiem tylko po co, skoro dobrze wiesz, że nawet po samej okładce jesteś w stanie ocenić film, że to nie Twój target. Edytowane 26 Październik 2012 przez Adek
dziadek3D Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 społeczeństwa się podobno coraz bardziej starzeją.... więc ten target rośnie...:)))... ja tylko przypominam że ma swoje zdanie i występuje w przyrodzie za chwile Ty będziesz nim.... jak na razie jest w komentarzach 1:1... wiec dlaczego mój jest mniej wartościowy....???
adek Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 A gdzie napisałem mniej wartościowy? Nie napisałem. Napisałem, że powtarzasz się coraz częściej, a to do niczego wartościowego nie prowadzi. Kiedyś potrafiłeś bardziej rzeczowo się do czegoś odnieść. Wyjątkiem pozostały jednak Twoje wątki gdzie zawsze jest ciekawie.
dziadek3D Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 dam taki przykład: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r30IPbdWqSw jeszcze niedawno były to napoje rodzinne do obiadu i na święta (Sw.Mikołaj itp.) tak były reklamowane... odbiorca chce tego co powyżej ...takie ma potrzeby... kanibalizm kulturowy...:))).....ja powiem a inny target powie.... ...POSTĘP....!!!!
adek Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 (edytowane) Powinieneś dopisać "wydaje Ci się, że odbiorca tego chce" i przestań tutaj reklamować coca-cole. Wrzucasz wszystkich do jednego worka. Koniec offtopu w każdym bądź razie. Edytowane 26 Październik 2012 przez Adek
Soulinka12 Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 animacja rewelka :D mnie także zabiło kilka akcentów :) tj tyłek szopa ,albo te świeczki ^^ masakra.
sammael_at Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 nom, ale niestety dziadek ma racje :) Kolejny ładny film o niczym.
plasti Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 nieskumalem, ale bardzo fajnie zrobione :)
karola-j Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 Ładnie wykonany film, zabrakło mi jednak jakiejś puenty.
Papa Pio Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 To chyba coś na zasadzie "nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka"... można wywnioskować, że główny bohater - (ten sztywny) trudnił się wypychaniem zwierząt - pewnie zarobkowo, a teraz ktoś zarabia na jego śmierci... tylko mucha padła za darmo :D
Rekomendowane odpowiedzi