Napisano 26 Październik 201212 l Francuzi genialne mają te szkoły i poziom ich animacji naprawdę jest niesamowity. I warto dodać, że tak od kilku lat.
Napisano 26 Październik 201212 l rzemieślniczy pokaz sprawności w filmie o niczym zmiksowany z humorem z trzeciej klasy.... ale takie są wymogi rynku... a rynek kształtuje odbiorca....:)))
Napisano 26 Październik 201212 l Dziadku. Tak jak Twoje filmy, każdy ma swój wybrany target. Ale te teksty cały czas wklejasz takie same, pomimo , że wiesz, że nie jesteś docelowym odbiorcą. Mógłbym napisać automat komentujący w Twoim imieniu wszystkie filmy i prace :) Nie wiem tylko po co, skoro dobrze wiesz, że nawet po samej okładce jesteś w stanie ocenić film, że to nie Twój target. Edytowane 26 Październik 201212 l przez Adek
Napisano 26 Październik 201212 l społeczeństwa się podobno coraz bardziej starzeją.... więc ten target rośnie...:)))... ja tylko przypominam że ma swoje zdanie i występuje w przyrodzie za chwile Ty będziesz nim.... jak na razie jest w komentarzach 1:1... wiec dlaczego mój jest mniej wartościowy....???
Napisano 26 Październik 201212 l A gdzie napisałem mniej wartościowy? Nie napisałem. Napisałem, że powtarzasz się coraz częściej, a to do niczego wartościowego nie prowadzi. Kiedyś potrafiłeś bardziej rzeczowo się do czegoś odnieść. Wyjątkiem pozostały jednak Twoje wątki gdzie zawsze jest ciekawie.
Napisano 26 Październik 201212 l dam taki przykład: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r30IPbdWqSw jeszcze niedawno były to napoje rodzinne do obiadu i na święta (Sw.Mikołaj itp.) tak były reklamowane... odbiorca chce tego co powyżej ...takie ma potrzeby... kanibalizm kulturowy...:))).....ja powiem a inny target powie.... ...POSTĘP....!!!!
Napisano 26 Październik 201212 l Powinieneś dopisać "wydaje Ci się, że odbiorca tego chce" i przestań tutaj reklamować coca-cole. Wrzucasz wszystkich do jednego worka. Koniec offtopu w każdym bądź razie. Edytowane 26 Październik 201212 l przez Adek
Napisano 26 Październik 201212 l animacja rewelka :D mnie także zabiło kilka akcentów :) tj tyłek szopa ,albo te świeczki ^^ masakra.
Napisano 29 Październik 201212 l To chyba coś na zasadzie "nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka"... można wywnioskować, że główny bohater - (ten sztywny) trudnił się wypychaniem zwierząt - pewnie zarobkowo, a teraz ktoś zarabia na jego śmierci... tylko mucha padła za darmo :D