flesz_gordon Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 ładnee :), podoba mi sie czy to hdri?
Gizmo74 Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Bardzo mi sie podoba :) Chciałem zapytać czy las w tle to zdięcie...???
Vorek Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Trawka nie jest zbyt realistyczna i nie wiem czemu ale coś mi nie pasuje z tym tłem, nie wiem tlyko do końca co :) Ogólnie wrażenie jak najbardziej pozytywne :) Pozdrawiam
MareG Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 No ładnie - pocztówkowo wyszło:) Ale mogles to jeszcze podmalowac w PSie - tak ogolnie tu i tam maznąć pedzelkiem. Co do kadru - za duzo jest wody - ciachnąć zaraz pod miejscem rozbryzgiwania wpadajacego strumienia wody - jego odbicie nie jest juz potrzebne! Za to u gory by sie rozluznilo bo dach domku ciasno - ledwo sie miesci w kadrze. Ale ten lasek zes odpicował - mozna pomyslec ze to wstawka ze zdjecia:) To tyle z ta jedna uwagą - mniej dołu, a wiecej gory w kadrze. Poza tym mily i sympatyczny widoczek! Pozdro Marek
martez Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Bardzo ładna praca, gratuluje...popieram przedmówce co do kadru.
darkelf Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 naprawde niezle robota - jakby bez tej wody na kole.
chveti Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Gizmo - las modelowany Master już ci mówiłem , jesteś masta :D , fajnie to wyszło , tą wodę na kole mogłeś zrobić jakimś Glu3d czy czymś ale ogółem 5+/6
Marcin Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 pfff ... Ta trawa .... masta jesli to shag fur to daj mu geometry zeby GI troszke pokazalo uroku ... kolejna sprawa to jednolitosc koloru daj mapowanie planar i jakis stuco z kolorem ciemnej zieleni i zgnilej zółci ..... pozatym ladnie .... ale czegos tu brakuje ....
Nimrod Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 No no, kolejna twoja bardzo dobra praca. Gratulacje.
buczer Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 pstrokate kolory młyn sie kreci a wyglada na opuszczony w jakiejs dziczy podparcie balkonu dwoma patyczkami wyglada nieprawdziwie no i zupełnie bez klimatu nie podoba mi sie :( ale sekretarce bardzo wiec moze jest dobrze.
THE MANYSH TRAFO Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 no fajny młynek ale.................................................no właśnie nie wiem ale jest jakieś ale.
Wielka_Siostra Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Jak dla mnie świetne! Lasek jest wypasiony, odwraca uwagę od tej trawki;-) Jedno co mnie razi to nierealistyczna woda na młynie (ten wodospad). No i ogólnie lekko gumowato-plastikowe, ale tylko leciutko i widoczne tylko dla poszukujących dziury w całym. Laicy pomyliliby to ze zdjęciem:-) Acha, lasek może wydawać się coś nie tego, bo nie ma głębi ostrości - wydaje się być tak samo ostry i ważny kompozycyjnie jak młyn. Ale i tak mi się podoba:-)
Obywatel Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Nie ma sie czego czepiac, bardzo dobra praca.
Rascal Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Mysle ze przydala by sie lekka desaturacja calosci, korekcja koloru dla domku i lekko obnizony kontrast oraz modyfikacja RGB curve. Tony najprawdopodobniej by sie bardziej zespolily i przejscia miedzy nimi. Scenka calkiem na poziomie :)
Marcin Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Rascal wiemy ze jestes mitrzem w post produkcji na szybkiego ... ;) moze pokaz jak ty bys to widzial ... jak mozesz ...
kozioo Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Ja jestem zawiedziony. Nie wydobyłes potencjału z tej pracki. Stac Cie na wiecej. Tyle ode mnie:]
Marcin Napisano 12 Sierpień 2004 Napisano 12 Sierpień 2004 dobra daje tu 2 przyklady trawy za pomocą Shag:fur`a to zwyczajny fur z wlaczona opcja Geometry i jakimis tam na oko ustawieniami wykrecania zeby to wszystko bylo rozproszone a nie jak patyczki w ziemi .... roznia sie jedynie kolorem a widac ze znacznie lepiej wyglada nr 2 z mapowaniem sferycznym i na kolor jedynie stuco z ciemna zielenia i zgniła żółcią .....
SiD Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Superr scena, podoba mi sie tyle spokoju i ciszy hmmm , pieknie :D a trawa Marcin jest ciekawa :D
Rekomendowane odpowiedzi