adek Napisano 13 Listopad 2012 Share Napisano 13 Listopad 2012 Sang d'Encre to dyplomowy film animowany studentów szkoły ESIA 3D Bellecour: Toma Gouill, Jeoffrey'a Lavanche oraz Mélanie Tournois. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deemes Napisano 13 Listopad 2012 Share Napisano 13 Listopad 2012 bardzo dobry kawałek wirtualnej opowieści:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Listopad 2012 Share Napisano 13 Listopad 2012 A ja nie czaję przesłania. Ale podoba się, szczególnie design postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 13 Listopad 2012 Share Napisano 13 Listopad 2012 proste: atrament zawiera odurzające substancje, spożycie grozi ostrym zjazdem. Ciastolinowe włosy mi trochę nie podeszły i dziewczyna taka sobie, można by było wyciągnąć trochę więcej, gdyby zrobić podobniej do czarnego lateksu. Ale całość jakoś taka przyjemna. Po spożyciu świecącego, fosforyzującego, płonącego i wybuchającego na wszystkie możliwe sposoby i kolory zwiastuna Final fantasy XIV, to nawet bardzo przyjemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 13 Listopad 2012 Share Napisano 13 Listopad 2012 dobra animacja, ale dzwieki gostka strasznie meczace, oh/ah/eh i caly czas to samo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 13 Listopad 2012 Share Napisano 13 Listopad 2012 W sensie że połknął wenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Bożo wporzo... olał dziewojkę i począł pisać o ważce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Kurcze nie złe. Razem z muzyką kojarzy mi się to z Burtonem troszkę. Super fluidowa dziewucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Albo jeszcze inaczej! Przypomniała mia się fabuła z Alan Wake, gdzie pisarz został opętany przez "ciemność" i zaczął pisać co mu kazała :] Sorry za podwójny koment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 Dla mnie dosyć bełkotliwe niestety. Parę fajnych patentów wizualnych i tyle. Też przeszkadzała mi ścieżka dźwiękowa, te wzdechy i wydechy i ochy i achy. Jakoś mało to przemyślane i zróżnicowane. Były tu lepsze filmy. salut t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi