Napisano 13 Listopad 201212 l Sang d'Encre to dyplomowy film animowany studentów szkoły ESIA 3D Bellecour: Toma Gouill, Jeoffrey'a Lavanche oraz Mélanie Tournois. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2666
Napisano 13 Listopad 201212 l proste: atrament zawiera odurzające substancje, spożycie grozi ostrym zjazdem. Ciastolinowe włosy mi trochę nie podeszły i dziewczyna taka sobie, można by było wyciągnąć trochę więcej, gdyby zrobić podobniej do czarnego lateksu. Ale całość jakoś taka przyjemna. Po spożyciu świecącego, fosforyzującego, płonącego i wybuchającego na wszystkie możliwe sposoby i kolory zwiastuna Final fantasy XIV, to nawet bardzo przyjemna
Napisano 13 Listopad 201212 l dobra animacja, ale dzwieki gostka strasznie meczace, oh/ah/eh i caly czas to samo ;/
Napisano 14 Listopad 201212 l Kurcze nie złe. Razem z muzyką kojarzy mi się to z Burtonem troszkę. Super fluidowa dziewucha...
Napisano 14 Listopad 201212 l Albo jeszcze inaczej! Przypomniała mia się fabuła z Alan Wake, gdzie pisarz został opętany przez "ciemność" i zaczął pisać co mu kazała :] Sorry za podwójny koment.
Napisano 16 Listopad 201212 l Dla mnie dosyć bełkotliwe niestety. Parę fajnych patentów wizualnych i tyle. Też przeszkadzała mi ścieżka dźwiękowa, te wzdechy i wydechy i ochy i achy. Jakoś mało to przemyślane i zróżnicowane. Były tu lepsze filmy. salut t.