Shogun 3D Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Jak w tytule. :) http://gry.wp.pl/videoHD/grand-theft-auto-v-drugi-zwiastun,4998.html?ticket=3780227314092035C5rXd1vS7NxlxfMcWk5fbMGgOFwRgpPHTDm3wu2gLDtwG%2BZ1M8Iz1Ox9luQFwTVPu6DPNuZ4zYdmIA5RwD52uiygUja30tb933pPAZI2mV2qQGbqDhn%2FRUEDgJ5egwgz%2ByLEeV7XurDU18sQwt%2B5hg%3D%3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 W pewnym momencie przestraszyłem się MASAKRYCZNEGO aliasingu. Mam nadzieję, że nie będzie z tym takiej lipy jak w IV. Do gier podchodzę z dystansem, ale na "V" jak najbardziej czekam i się ślinię. Zapowiada się świetnie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 szkoda, że nie dorzucili jakiegoś sprytnego rimlighta od dołu - efekt GI w słonecznych miejscach bezcenny. No i shadery i postpro raczej słabe w porównaniu do tego co frostbite oferuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 hm grafika bardzo średnia jak na dzisiejsze standardy ale jako ze to jest nowe GTA to i tak czekam z niecierpliwieniem, mam nadzieję że grywalność przyćmi tę plastikowość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veti Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 Aliasing nie niektórych miejscach powala. Mam nadzieje, że w wersji PC (na razie nie zapowiedziana) dorzucą jakieś MSAA, FXAA czy TXAA. Grafika standardowo wykastrowana na potrzeby konsol. Najgorsze jest to, że ewentualnej wersji PC nie dorzucą żadnych znaczących bajerów (a można dużo - patrz ENB i ICEnchancer), bo by się Sony i Microsoft obrazili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 pierwszy bohater przypomina mi Tonego Soprano zwłaszcza jak leżał przed basenem podczas gdy jego rodzinka sie kłóciła ;] pewnie twórcy się troche inspirowali serialem Psychol w przyczepie też jest niezły, w ogóle ciekawy zabieg z tymi trzema postaciami jak dla mnie bardzo na plus gra zmiażdży jądra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Nie ma co tworzyć nowego tematu, więc odświeżam ten, paczuszka nowych screenów: http://www.rockstargames.com/newswire/article/49181/sunsets-seas-skies-and-so-on.html Nie mogę się doczekać. :) ciekawe tylko czy takie mydło na teksturach zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 technicznie bardzo srednio powiedzialbym slabo jak na taki hicior.Wybuchy to smiech na sali porownujac do nowego batka . Klimat nawet jest ale jakos nie czuje ze chce zagrac w ta gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Mnie totalnie nie lezy pomysl gry roznymi postaciami - nigdy nie lubilem druzynek i innej masci przeskokow pomiedzy bohaterami. Graficznie jest ok biorac pod uwage na jak wiekowe sprzety to wychodzi. Oczywiscie wersja PC opozniona o rok albo wcale nie wyjdzie bo juz beda nowe konsole.. I potem sie dziwia ze jest piractwo jak wydadza gre z rocznym poslizgiem zamiast skorzystac na hypie wydania nowosci... Eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 27 Marzec 2013 Share Napisano 27 Marzec 2013 Mnie totalnie nie lezy pomysl gry roznymi postaciami - nigdy nie lubilem druzynek i innej masci przeskokow pomiedzy bohaterami. True. Ale mam nadzieję, że skoro będzie aż taka swoboda, to że będzie można to totalnie olać i grać jedną, "ulubioną". Tak czy inaczej - zagram na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi