Chasdiel Napisano 22 Listopad 2012 Share Napisano 22 Listopad 2012 Zapewne część ludzi pamięta ciekawą inicjatywę ludzi od Messiah Studio ze sprzedażą programu za 40$. Co prawda zapał użytkowników naszego forum do programu okazał się chyba słomiany(co można zauważyć po aktywności na forum działu Messiah studio), ale może jednak ktoś go używa:) Przed chwilą zobaczyłem na skrzynce wiadomość, że Messiah w krótkim czasie planuje wydać kolejną wersję i na chwile obecną jeśli ktos chce wykupić upgrade to wyniesie go to 65$ zamiast 250 czy 300. Tak więc patrzcie na swoje maile:) Oferta jest rzekomo limitowana. Przy okazji małe pytanie do tych, co kupili i jednak używają. Warto zainwestować?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 Odpaliłem dwa razy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICI Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 Ja nawet nie zainstalowałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 Hehe :) u mnie podobnie, zainstalowałem zrobiłem parę importów i porzuciłem softa :) No ale okazja była... jak by nie było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 My teraz dopiero mamy w planach posymulowanie troche szmat w tym :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 Hehe ja tez kupilem, zainstalowalem jeden dzien poklikalem i poszlo w ostawke :]. Zakup mial mnie zmobilizowac zebym w koncu wzial sie za nauke animacji. No ale niestety zapal szybko znikl jak sie pojawil i animacja wciaz jest na mojej liscie rzeczy do nauki, a co najlepsze znowu kupilem upgrade :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Listopad 2012 Share Napisano 25 Listopad 2012 Haha... no tak myślałem, że tak to się skończy. Ale promocja była. Ale wiele osób wtedy mówiło o tych narzędziach w samych superlatywach, że do animacji jest to genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZelvaBOi Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 Adek - bo jest, tylko jak ktos zawodowo zasuwa to nie ma czasu poznawac nowego i jedzie na starym sofcie. Ja mam u siebie chlopaka co wciaga wszystkie takie rzeczy jak cieple buleczki i juz chetny do zabawy - wiec tez wciagnalem aktualizacje i mu posadze na kompie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi