Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zapewne część ludzi pamięta ciekawą inicjatywę ludzi od Messiah Studio ze sprzedażą programu za 40$. Co prawda zapał użytkowników naszego forum do programu okazał się chyba słomiany(co można zauważyć po aktywności na forum działu Messiah studio), ale może jednak ktoś go używa:)

Przed chwilą zobaczyłem na skrzynce wiadomość, że Messiah w krótkim czasie planuje wydać kolejną wersję i na chwile obecną jeśli ktos chce wykupić upgrade to wyniesie go to 65$ zamiast 250 czy 300. Tak więc patrzcie na swoje maile:) Oferta jest rzekomo limitowana.

Przy okazji małe pytanie do tych, co kupili i jednak używają. Warto zainwestować?:)

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe :) u mnie podobnie, zainstalowałem zrobiłem parę importów i porzuciłem softa :)

No ale okazja była... jak by nie było!

Napisano

Hehe ja tez kupilem, zainstalowalem jeden dzien poklikalem i poszlo w ostawke :]. Zakup mial mnie zmobilizowac zebym w koncu wzial sie za nauke animacji. No ale niestety zapal szybko znikl jak sie pojawil i animacja wciaz jest na mojej liscie rzeczy do nauki, a co najlepsze znowu kupilem upgrade :D

Napisano

Adek - bo jest, tylko jak ktos zawodowo zasuwa to nie ma czasu poznawac nowego i jedzie na starym sofcie. Ja mam u siebie chlopaka co wciaga wszystkie takie rzeczy jak cieple buleczki i juz chetny do zabawy - wiec tez wciagnalem aktualizacje i mu posadze na kompie :).