adek Napisano 30 Listopad 2012 Napisano 30 Listopad 2012 VizPeople oraz Łukasz Pając opracowali dwuczęściowy wideotutorial pt. "Packshot tutorial" (3ds max). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2696
Biolo_idiota Napisano 1 Grudzień 2012 Napisano 1 Grudzień 2012 Miss Łukasz Pająk, mam nadzieje że to żart ;) Sam planowałem zrobić podobny tutorial, w zasadzie jestem w trakcie tworzenia go. Jednak chyba nie będzie to potrzebne. Dziękuję za post
thecrev Napisano 1 Grudzień 2012 Napisano 1 Grudzień 2012 Biolo_idiota kązdy tutek się przy więc jak go rób :D
thecrev Napisano 1 Grudzień 2012 Napisano 1 Grudzień 2012 sory za błędy napisze jeszcze raz - "Każdy tutek się przyda więc nie krępuj się i rób :D"
Inky Napisano 1 Grudzień 2012 Napisano 1 Grudzień 2012 To nie żart. Dokładnie Łukasz Pająk, ale z dubbingiem.
deshu Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 Miss? A przez całe życie myślałem, że Łukasz to męskie imię.
deemes Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 Koledzy, mam pytanie; w w/w tutku Part 1, w 35 minucie gdy do akcji wchodzi Unwrap UVW, Edytor UVWs na tutku jest interesująco rozbudowany (wiele ikon itd.), czy to jakiś plugin czy w nowym Maxie tak się rozwinął?
Godzil Napisano 4 Grudzień 2012 Napisano 4 Grudzień 2012 Bardzo fajny tutorial, można się z niego wiele nauczyć czy przypomnieć :) Wiele fajnych wątków liźniętych - dzięki za to!
Camel Napisano 4 Grudzień 2012 Napisano 4 Grudzień 2012 nie wiedziałem że można zablokować render na wyłączność dla widoku z kamery :) bo jak przeskoczę na front i palnę render to się okazuje, że zapominam przestawic na camerę :) nie no, fajnie zrobiony tutek, spróbuję tak pod Coronę :)
flamaster69 Napisano 11 Grudzień 2012 Napisano 11 Grudzień 2012 super tutorial, dzięki bardzo, dużo rzeczy się z niego nauczyłem!
Rekomendowane odpowiedzi