Napisano 30 Listopad 201212 l VizPeople oraz Łukasz Pając opracowali dwuczęściowy wideotutorial pt. "Packshot tutorial" (3ds max). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2696
Napisano 1 Grudzień 201212 l Miss Łukasz Pająk, mam nadzieje że to żart ;) Sam planowałem zrobić podobny tutorial, w zasadzie jestem w trakcie tworzenia go. Jednak chyba nie będzie to potrzebne. Dziękuję za post
Napisano 1 Grudzień 201212 l sory za błędy napisze jeszcze raz - "Każdy tutek się przyda więc nie krępuj się i rób :D"
Napisano 2 Grudzień 201212 l Koledzy, mam pytanie; w w/w tutku Part 1, w 35 minucie gdy do akcji wchodzi Unwrap UVW, Edytor UVWs na tutku jest interesująco rozbudowany (wiele ikon itd.), czy to jakiś plugin czy w nowym Maxie tak się rozwinął?
Napisano 4 Grudzień 201212 l Bardzo fajny tutorial, można się z niego wiele nauczyć czy przypomnieć :) Wiele fajnych wątków liźniętych - dzięki za to!
Napisano 4 Grudzień 201212 l nie wiedziałem że można zablokować render na wyłączność dla widoku z kamery :) bo jak przeskoczę na front i palnę render to się okazuje, że zapominam przestawic na camerę :) nie no, fajnie zrobiony tutek, spróbuję tak pod Coronę :)