Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 11k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

WarZ doskonale kojarzę, ale nie miałem okazji grać. Będzie jeszcze kilka broni na zombiaków. ;)

Napisano

Brakuje mi jakiegoś wyraźnego pęknięcia na kiju, te obecne są zbyt delikatne.

Napisano
  • Autor

Kolejna broń na Zombiaki. Niestety uciekło troszkę detalu przy skalowaniu obrazka i mam nadzieje że będzie lepiej widać po wypaleniu teksturek.

zombieweapon2.png

Napisano

może się czepiam, ale babcia ma bardzo jędrne policzki, może trochę za jędrne jak na jej wiek.

Napisano
  • Autor

@thecrev używałem brushy z teksturek metalu z silną rdzą, ale nie wygląda to jeszcze tak dobrze.

@Igi to przez plugin do botoksu, pracuje nad tym aby to zmienić, będę updajtował...

dzięki za uwagi ;)

Napisano
  • Autor

@plasti dzięki! Popracuje nad anatomią, jak zrobię cały sprzęt dla postaci ;)

Kolejny Up:

zombieweapon4.png

Napisano
  • Autor

@mafida spoczko, też mi coś nie pasowało, not final, więc poprawimy. Dodałem drut specjalnie, bo chce wykorzystać ten motyw przy animacji :D.

Napisano

Dobry drut wszędzie pasuje;), ważne żeby go było widać a taki cienki zniknie, zwłaszcza jak dasz texturki, lepiej przegiąć w drugą stronę:)

Napisano

usta ,oczy, uszy i kształt czaszki do poprawy.

co do ust:

postaraj się o taki kształt

1297319686077_ORIGINAL.jpg?quality=80&size=650x

co do oczu:

nie ma tragedii, trochę niżej i bliżej siebie.

co do uszów:

tu nie ma specjalnie co się rozpisywać, od nowa, prawdopodobnie lecisz z bazy, na której masz loopy i ustalony z góry kształt. Zrób je od nowa :} szybciej jest zrobić coś jeszcze raz, niż poprawiać, chociażby u mnie.

co do czachy:

lX0eWcr.jpg

s.

Edytowane przez indian

Napisano
  • Autor

@indian dzięki za rozbudowany feedback. ;)

W tej kwestii warto zwrócić uwagę na to czy camera lens wszystkiego nie psuje.

Zauważyłem również że wiele zależy od referki z jakiej korzystasz. Będę jeszcze pracował nad tą główką dla wykończenia.

Ja wręcz uwielbiam robić uszy jak widać :)

Napisano

jest nieźle,ale jak Seba napisał trochę za gruby, policzki mu zgnieć do środka trochę, nie wiem jak to napisać... :}

Napisano
  • Autor

wypośrodkuje coś między jednym i drugim, zacznę dodawać detale gdy kształt będzie poprawny.

Mike przyjął dziś zbyt dużo jab-ów, stąd ta opuchlizna. ;)

Napisano

Da się wypluć turntable z marmosa do avi czy innego formatu, a nie tylko jako oddzielne klatki :?

Napisano
  • Autor

z tego co wiem, tylko klatki, ale można to szybko połączyć za pomocą: VirtualDub.

Sam łącze w Blenderze, bo jest równie szybko. Sorry za tempo odpowiedzi :P