Napisano 31 Grudzień 201212 l Autor WarZ doskonale kojarzę, ale nie miałem okazji grać. Będzie jeszcze kilka broni na zombiaków. ;)
Napisano 6 Styczeń 201312 l Brakuje mi jakiegoś wyraźnego pęknięcia na kiju, te obecne są zbyt delikatne.
Napisano 9 Styczeń 201312 l Autor Kolejna broń na Zombiaki. Niestety uciekło troszkę detalu przy skalowaniu obrazka i mam nadzieje że będzie lepiej widać po wypaleniu teksturek.
Napisano 9 Styczeń 201312 l bardzo ładnie tylko ostrze wygląda trochę jak z kamienia (ma taką texture).
Napisano 9 Styczeń 201312 l może się czepiam, ale babcia ma bardzo jędrne policzki, może trochę za jędrne jak na jej wiek.
Napisano 10 Styczeń 201312 l Autor @thecrev używałem brushy z teksturek metalu z silną rdzą, ale nie wygląda to jeszcze tak dobrze. @Igi to przez plugin do botoksu, pracuje nad tym aby to zmienić, będę updajtował... dzięki za uwagi ;)
Napisano 15 Styczeń 201312 l Autor @plasti dzięki! Popracuje nad anatomią, jak zrobię cały sprzęt dla postaci ;) Kolejny Up:
Napisano 15 Styczeń 201312 l Ten drut kolczasty totalnie skala nie pasuje do młotka, pińć razy grubszy powinien być i rzadziej ale dużo większe kolce;) http://fc03.deviantart.net/fs43/f/2009/084/e/7/Barb_Wire_Baseball_Bat_Stock_by_GloomWriter.jpg
Napisano 15 Styczeń 201312 l Autor @mafida spoczko, też mi coś nie pasowało, not final, więc poprawimy. Dodałem drut specjalnie, bo chce wykorzystać ten motyw przy animacji :D.
Napisano 16 Styczeń 201312 l Dobry drut wszędzie pasuje;), ważne żeby go było widać a taki cienki zniknie, zwłaszcza jak dasz texturki, lepiej przegiąć w drugą stronę:)
Napisano 12 Luty 201312 l usta ,oczy, uszy i kształt czaszki do poprawy. co do ust: postaraj się o taki kształt co do oczu: nie ma tragedii, trochę niżej i bliżej siebie. co do uszów: tu nie ma specjalnie co się rozpisywać, od nowa, prawdopodobnie lecisz z bazy, na której masz loopy i ustalony z góry kształt. Zrób je od nowa :} szybciej jest zrobić coś jeszcze raz, niż poprawiać, chociażby u mnie. co do czachy: s. Edytowane 12 Luty 201312 l przez indian
Napisano 13 Luty 201312 l Autor @indian dzięki za rozbudowany feedback. ;) W tej kwestii warto zwrócić uwagę na to czy camera lens wszystkiego nie psuje. Zauważyłem również że wiele zależy od referki z jakiej korzystasz. Będę jeszcze pracował nad tą główką dla wykończenia. Ja wręcz uwielbiam robić uszy jak widać :)
Napisano 13 Luty 201312 l Na moj gust poszlo w zla strone.. Teraz nie jest poodbny spochl jak po urzadleniu pszczoly. Poprzedni byl lepszy. Poprawiales tam gdzie nie trzeba.
Napisano 13 Luty 201312 l jest nieźle,ale jak Seba napisał trochę za gruby, policzki mu zgnieć do środka trochę, nie wiem jak to napisać... :}
Napisano 13 Luty 201312 l Autor wypośrodkuje coś między jednym i drugim, zacznę dodawać detale gdy kształt będzie poprawny. Mike przyjął dziś zbyt dużo jab-ów, stąd ta opuchlizna. ;)
Napisano 3 Styczeń 201411 l Da się wypluć turntable z marmosa do avi czy innego formatu, a nie tylko jako oddzielne klatki :?
Napisano 5 Styczeń 201411 l Autor z tego co wiem, tylko klatki, ale można to szybko połączyć za pomocą: VirtualDub. Sam łącze w Blenderze, bo jest równie szybko. Sorry za tempo odpowiedzi :P