Napisano 9 Luty 201312 l w zasadzie takie coś stworzyłem, trochę eksperymentowałem :) więc jest jak jest .
Napisano 9 Luty 201312 l Bardzo fajna ta mini- bitwa Jakkas vs Omen, skoro to tak ożywia sytuację to dlaczego by nie robić takich bitew 1vs1. Jako nowa opcja co tygodniowa i jakiś system typu tournamnet. (eliminacje + przechodzenie do wyższych klas), myślę że jakby fajnie opracować system mogłaby powstać nasza oryginalna rozrywka, charakterystyczna dla max3d. Co sądzicie na ten temat?
Napisano 9 Luty 201312 l Swiezy, opracuj system, zarzuć na forum prototyp i się okaże. może się przekonamy że to całkiem nie kulawy pomysł, zwłaszcza dla tych co dysponują jakimiś zapasami wolnego czasu
Napisano 9 Luty 201312 l Dzięki Wam! Grass, wiesz jak widzę co wrzuca Omen, to se myślę, jak on kurna opanowuje te detale, jak wrzuca Mayk to sę myślę, kurde ten to ma wyczucie i luzik, jak wrzuca coś Kapitan, LordB czy Morbid to popuszczam z wrażenia jak czują światełko i kolor, jak wrzuci coś Maniaks to se myślę że nigdy nie będę potrafił tak dynamicznie postaci rysować...i mogę tak długo wyminiać. A to tylko nasze podwórko. Szczerzę nienawidzę tych gości za to... ale z drugiej strony cholernie mnie inspirują bo wiem jak rysowali parę lat temu. Ja rozwijam się wolniej ale też widzę progres. I to mi wystarczy. Nie każdy może być Michałem Aniołem... ale mnie wystarczyłoby żebym mógł spokojnie z rysowania żyć. I do tego dążę :D Tak że luzik... nie jesteś sam. Każdy z nas jest w du... w porównaniu z kimś innym. Jestem pewien że wspomniani przeze mnie goście mają podobnie. Przynajmniej taką mam nadzieję :D
Napisano 9 Luty 201312 l to może zrobić coś w tym stylu? http://www.mtv.com/content/geek/e3_throwdown/e3_rnd5.png tyle że na każdego użytkownik vs użytkownik inny temat żeby nie było nudno
Napisano 9 Luty 201312 l Tylko jeszcze sensownie poustawiać te kadry :) My wiemy jak to czytać, ale ktoś niewtajemniczony może sie pogubić
Napisano 9 Luty 201312 l Omen nie dość że świetnie rysujesz to jeszcze masz wyobraźnię godną pisarza s-f, Ja mógłbym myśleć cały tydzień jak zakończyć tę historię i nawet w połowie coś tak porypanego bym nie wymyślił ;] Edytowane 9 Luty 201312 l przez tr3buh
Napisano 9 Luty 201312 l Omen zaczynam się martwić. Ja przywaliłem Tobie. Ty przywaliłeś mi. No to rozumie. Znaczy się faceci. Ale z takim finałem to nie wiem co mam sobie myśleć :D hehe. Poza tym dobry finał. Taki Hollywoodzki. Ty masz kontakty to działaj. Może się na skrypt do scenariusza nada. Odpalisz te 20% i nie ma sprawy :)
Napisano 9 Luty 201312 l Faktycznie genialna edycja. Kiedyś miałem Wam podsunąć dla testu taki pomysł, aby rysować pod temat, ale właśnie komiks. Każdy dorysowuje klatkę i musi powstać zamknięta krótka historia.
Napisano 10 Luty 201312 l No genialne maluny i fajny humor. ;) Co do tournamentu rozpisałem na razie szkic, jutro podsunę to Adkowi. Może akurat się pomysł spodoba. ;)
Napisano 10 Luty 201312 l Awww, uwielbiam romantyczne zakonczeniaaa :>>> ja mysle ze ta bitwe to powinniscie wygrac razem i razem wymyslic nowy temat ;))