plasti Napisano 13 Luty 2013 Napisano 13 Luty 2013 Witam umieszczam demoreel ciekawszych prac jakie dotad udalo mi sie wykonac, c&c mile widziane pozdrawiam [video=youtube;tZ7m-I1yRt0]
safian Napisano 13 Luty 2013 Napisano 13 Luty 2013 Super prace, jestem pod wrażeniem! Czyżby one man army? :D
olaf Napisano 14 Luty 2013 Napisano 14 Luty 2013 Wyglada dobrze. Przydaloby sie wiecej komercji i zaznaczenia co z ujecia wykonales, a co bylo materialem jak. np. modele.
plasti Napisano 14 Luty 2013 Autor Napisano 14 Luty 2013 @safian: dzieki! nie tyle one man army co mysle pasja :) @blinq: wielkie dzieki! @olaf: dzieki! myslalem nad tym, ale nie potrafilem tego jakos poskladac w glowie z tymi tekstami i zostawilem to :)
legomir Napisano 14 Luty 2013 Napisano 14 Luty 2013 Sporo prac naprawdę fajnie. Tylko bym usunął test SSS, bo jest na gorszym poziomie. I może coś bardziej kontrastowego, bo zauważyłem, że Twoje prace są zawsze mocno stonowane.
plasti Napisano 15 Luty 2013 Autor Napisano 15 Luty 2013 ... I może coś bardziej kontrastowego, bo zauważyłem, że Twoje prace są zawsze mocno stonowane. no taki moj styl :), nie przepadam za cukierkami, choc nie widze przeciwskazan aby takie wykonac :)
dziadek3D Napisano 15 Luty 2013 Napisano 15 Luty 2013 ..jak wywalisz te fiolety Barbiowo-cukuieraśne.... to będzie krótko i po męsku... a teraz to parada wolności....:)))
Miłosz3ds Napisano 15 Luty 2013 Napisano 15 Luty 2013 Bardzo dobre rzeczy. Materiały filmowe też są Twoje? Rendery u Ciebie lecą zawsze czy z jakiejś renderfarmy korzystasz? :D
plasti Napisano 15 Luty 2013 Autor Napisano 15 Luty 2013 ..jak wywalisz te fiolety Barbiowo-cukuieraśne.... to będzie krótko i po męsku... a teraz to parada wolności....:))) fiolet jak fiolet, kolor jak kazdy inny :), zabieg celowy aby zrobic takie ala mtv-w twoim spostrzezeniu barbie, zeby rzucalo sie w oczy, wyroznialo na tle innych jednolitych demoreelow, mimo wszystko dziekuje, odbieram aprobate w zdaniu :) - - - Połączono posty - - - Bardzo dobre rzeczy. Materiały filmowe też są Twoje? Rendery u Ciebie lecą zawsze czy z jakiejś renderfarmy korzystasz? :D co masz na mysli mowiac materialy filmowe?? odnosnie farmy, czasami mam pomoc w postaci duzej ilosci rdzeni :)
Miłosz3ds Napisano 15 Luty 2013 Napisano 15 Luty 2013 To, w co 0:35, 1:50, 2:00. 0:48 domyślam się, że nie :D
plasti Napisano 15 Luty 2013 Autor Napisano 15 Luty 2013 To, w co 0:35, 1:50, 2:00. 0:48 domyślam się, że nie :D no nie :), ja ich nie krecilem, ale pozwolilem sobie na ich niekomercyjne wykorzystanie :D
ezils Napisano 18 Luty 2013 Napisano 18 Luty 2013 Dobry stuff plasti! :) Ciekawe prace, jest roznorodnosc i jedynie co bym wywalil to sss test. Całość przyspieszyłbym znacznie, troche za wolno imo ;) Tak czy owak good job i cisnij dalej, powodzenia.
Sebazx6r Napisano 18 Luty 2013 Napisano 18 Luty 2013 Mam nadziej, że się nie urazis... Prace świetne, ale modele nie wszystkie są twoje więc powinieneś dokładniej opisać jaki był nakład Twojej pracy. Rozumiem, że specjalizujesz się głównie w renderingu i compositingu. Pozdrawiam i po zazdroszcze świetnego reala.
plasti Napisano 20 Luty 2013 Autor Napisano 20 Luty 2013 Mam nadziej, że się nie urazis... Prace świetne, ale modele nie wszystkie są twoje więc powinieneś dokładniej opisać jaki był nakład Twojej pracy. Rozumiem, że specjalizujesz się głównie w renderingu i compositingu. Pozdrawiam i po zazdroszcze świetnego reala. dzieki wielkie, nie nieobrazam sie :), demoreel i tak ma miec przekaz ogolny, nie chcialem sie rozpisywac na caly film, bo estetycznie nie mialo by to skladu :)
plasti Napisano 28 Luty 2013 Autor Napisano 28 Luty 2013 Podoba się, troszkę mnie nie było, a widzę, że przez parę lat to się postęp straszny dokonał ;) dzieki stary!!! milo slyszec takie slowa!
Rekomendowane odpowiedzi