Napisano 13 Luty 201312 l Witam umieszczam demoreel ciekawszych prac jakie dotad udalo mi sie wykonac, c&c mile widziane pozdrawiam [video=youtube;tZ7m-I1yRt0]
Napisano 14 Luty 201312 l Wyglada dobrze. Przydaloby sie wiecej komercji i zaznaczenia co z ujecia wykonales, a co bylo materialem jak. np. modele.
Napisano 14 Luty 201312 l Autor @safian: dzieki! nie tyle one man army co mysle pasja :) @blinq: wielkie dzieki! @olaf: dzieki! myslalem nad tym, ale nie potrafilem tego jakos poskladac w glowie z tymi tekstami i zostawilem to :)
Napisano 14 Luty 201312 l Sporo prac naprawdę fajnie. Tylko bym usunął test SSS, bo jest na gorszym poziomie. I może coś bardziej kontrastowego, bo zauważyłem, że Twoje prace są zawsze mocno stonowane.
Napisano 15 Luty 201312 l Autor ... I może coś bardziej kontrastowego, bo zauważyłem, że Twoje prace są zawsze mocno stonowane. no taki moj styl :), nie przepadam za cukierkami, choc nie widze przeciwskazan aby takie wykonac :)
Napisano 15 Luty 201312 l ..jak wywalisz te fiolety Barbiowo-cukuieraśne.... to będzie krótko i po męsku... a teraz to parada wolności....:)))
Napisano 15 Luty 201312 l Bardzo dobre rzeczy. Materiały filmowe też są Twoje? Rendery u Ciebie lecą zawsze czy z jakiejś renderfarmy korzystasz? :D
Napisano 15 Luty 201312 l Autor ..jak wywalisz te fiolety Barbiowo-cukuieraśne.... to będzie krótko i po męsku... a teraz to parada wolności....:))) fiolet jak fiolet, kolor jak kazdy inny :), zabieg celowy aby zrobic takie ala mtv-w twoim spostrzezeniu barbie, zeby rzucalo sie w oczy, wyroznialo na tle innych jednolitych demoreelow, mimo wszystko dziekuje, odbieram aprobate w zdaniu :) - - - Połączono posty - - - Bardzo dobre rzeczy. Materiały filmowe też są Twoje? Rendery u Ciebie lecą zawsze czy z jakiejś renderfarmy korzystasz? :D co masz na mysli mowiac materialy filmowe?? odnosnie farmy, czasami mam pomoc w postaci duzej ilosci rdzeni :)
Napisano 15 Luty 201312 l Autor To, w co 0:35, 1:50, 2:00. 0:48 domyślam się, że nie :D no nie :), ja ich nie krecilem, ale pozwolilem sobie na ich niekomercyjne wykorzystanie :D
Napisano 18 Luty 201312 l Dobry stuff plasti! :) Ciekawe prace, jest roznorodnosc i jedynie co bym wywalil to sss test. Całość przyspieszyłbym znacznie, troche za wolno imo ;) Tak czy owak good job i cisnij dalej, powodzenia.
Napisano 18 Luty 201312 l Mam nadziej, że się nie urazis... Prace świetne, ale modele nie wszystkie są twoje więc powinieneś dokładniej opisać jaki był nakład Twojej pracy. Rozumiem, że specjalizujesz się głównie w renderingu i compositingu. Pozdrawiam i po zazdroszcze świetnego reala.
Napisano 20 Luty 201312 l Autor Mam nadziej, że się nie urazis... Prace świetne, ale modele nie wszystkie są twoje więc powinieneś dokładniej opisać jaki był nakład Twojej pracy. Rozumiem, że specjalizujesz się głównie w renderingu i compositingu. Pozdrawiam i po zazdroszcze świetnego reala. dzieki wielkie, nie nieobrazam sie :), demoreel i tak ma miec przekaz ogolny, nie chcialem sie rozpisywac na caly film, bo estetycznie nie mialo by to skladu :)
Napisano 28 Luty 201312 l Autor Podoba się, troszkę mnie nie było, a widzę, że przez parę lat to się postęp straszny dokonał ;) dzieki stary!!! milo slyszec takie slowa!