Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

O filmie "850 meters" pisaliśmy wielokrotnie. Po czterech latach twórcy tego filmu ukończyli prace nad nim. Kibicowałem tej produkcji od początku tzn. od pierwszego trailera. Film ten jest projektem "po godzinach" i tworzony przez grupę przyjaciół. 

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2809

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dobre! Przezabawna postać głównego herosa. Dzięki za info, tylko gdzie to zobaczyć?

Napisano

oj ale się postarzało koszmarnie. Kamera też nieco uboga. A tak się jarałem tym projektem.

Napisano

teaser był fajniejszy niż trailer, mimo to chętnie zobaczę całość, ma ktoś namiary, czy tylko na festiwalach?

Napisano
  • Autor

Też do zauważyłem. Nie chciałem pisać tego wprost. Ale teaser był genialny, zwiastun jest ok, ale brakuje tego czegoś co było w tym teaserze. Tak to bywa z takimi projektami po godzinach. Długo powstają.

Ale i tak chętnie zobaczę. Z tego co pisali twórcy tak - idzie na festiwale na razie, ale myślę, że w internecie też będzie w miarę szybko znając autorów.

Napisano

Spoko spoko :) Ja liczę na to, że fabuła świetnie wybroni film. Zadziała kojąco zaskakująca fabuła i pozwoli wybaczyć wszelkie niedociągnięcia techniczne. Tak bym właśnie chciał :)

Napisano

Jak na film po godzinach robiony przez paru przyjaciol wyglada swietnie, porownywalnie do duzych filmowych produkcji.

Trailer jako taki raczej slaby

Napisano

Zgadzam się, że teaser dużo lepszy ale i tak wygląda to zachęcająco. A jak na amatorską produkcję to czapki z głów! Czekam na pełną wersję :)

Napisano

Amatorska nie amatorska, uśmiałem się setnie z teasera, który jakimś cudem przeoczyłem!

Napisano

Teaser był genialny i przezabawny. Trailer wygląda jak robiony przez inne studio/innego reżysera. Do tego na closeupach wygląda nadal jak rok 2009-2010...