drakul Napisano 14 Marzec 2013 Napisano 14 Marzec 2013 (edytowane) Witam, wrzucam wizualizacje salonu i holu w mieszkaniu prywatnym. Projekt i model: Tomasz Kujawski oświetlenie, rendering, materiały, postprodukcja: ja komentarze mile widziane Pozdrawiam Edytowane 15 Marzec 2013 przez drakul
Mulholland Napisano 15 Marzec 2013 Napisano 15 Marzec 2013 Fajny klimat, tylko zwłaszcza na tym drugim trochę pusto. Brakuje jakichś detali tu i ówdzie. Ten refleks przy sofie na podłodze wg mnie jest za mocny.
Zbychowaty Napisano 18 Marzec 2013 Napisano 18 Marzec 2013 Jaką rolę pełni wnęka zaraz przy drzwiach wejściowych?
drakul Napisano 19 Marzec 2013 Autor Napisano 19 Marzec 2013 @Zbychowaty : wnęka służy do odwieszenia kurtki, żeby na wierzchu nie wisiała na ścianie, ale też żeby nie trzeba było do szafy chować. Pod wieszakiem jest siedzisko( np. przy zakładaniu butów) z szufladą na pastę i szczotkę do butów. Przy okazji dziękuję za fronta
latos Napisano 19 Marzec 2013 Napisano 19 Marzec 2013 Scenka bardzo mi się podoba, tylko zastanawia mnie na czym trzymają się firanki?
Biolo_idiota Napisano 19 Marzec 2013 Napisano 19 Marzec 2013 Na firanki pewnie będzie wnęka w suficie, zamaskowana lekko jakimś prostym zdobieniem. Wg mnie fajny pomysł z tą wnęką.
siwy Napisano 19 Marzec 2013 Napisano 19 Marzec 2013 Wnęka fajna sprawa, po pijaku nieraz ciężko się buty zdejmuje :) Wizki bardzo fajne
Pawelkos Napisano 19 Marzec 2013 Napisano 19 Marzec 2013 Ladne swiatlo i rendery. Z uwag to wywalilo ci plamy od GI na suficie, sofa wyglada na strasznie twarda, jakby po prostu byla pozbijana z plyt i obita materialem, bump na podlodze nie wyglada za ladnie, tez jestem ciekaw jak trzymaja sie zaslony bo zadnej wneki tam nie widac, ani jej maskowania, no i fakt troche tam pusto przydalo by sie kilka jakis rekwizytow. Gratki za fronta
Zbychowaty Napisano 2 Kwiecień 2013 Napisano 2 Kwiecień 2013 Jak na moje oko ta wnęka jest zbyt wąska i albo siadając delikwent łokciem rozwali front albo samego siebie, a przy wstawaniu może mieć klamkę na przeszkodzie no i domofon, bo raczej od lewej strony powinien być montowany. Jeśli ów gość będzie okrągłą teściową to utknie na dobre:) Ponad to wieszak a na nim ze 2-3 waciaki wyklucza komfortowe korzystanie z tego miejsca.
Rekomendowane odpowiedzi