drakul Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 (edited) Witam, wrzucam wizualizacje salonu i holu w mieszkaniu prywatnym. Projekt i model: Tomasz Kujawski oświetlenie, rendering, materiały, postprodukcja: ja komentarze mile widziane Pozdrawiam Edited March 15, 2013 by drakul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulholland Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Fajny klimat, tylko zwłaszcza na tym drugim trochę pusto. Brakuje jakichś detali tu i ówdzie. Ten refleks przy sofie na podłodze wg mnie jest za mocny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbychowaty Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Jaką rolę pełni wnęka zaraz przy drzwiach wejściowych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakul Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 @Zbychowaty : wnęka służy do odwieszenia kurtki, żeby na wierzchu nie wisiała na ścianie, ale też żeby nie trzeba było do szafy chować. Pod wieszakiem jest siedzisko( np. przy zakładaniu butów) z szufladą na pastę i szczotkę do butów. Przy okazji dziękuję za fronta Link to comment Share on other sites More sharing options...
latos Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Scenka bardzo mi się podoba, tylko zastanawia mnie na czym trzymają się firanki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biolo_idiota Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Na firanki pewnie będzie wnęka w suficie, zamaskowana lekko jakimś prostym zdobieniem. Wg mnie fajny pomysł z tą wnęką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Wnęka fajna sprawa, po pijaku nieraz ciężko się buty zdejmuje :) Wizki bardzo fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelkos Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Ladne swiatlo i rendery. Z uwag to wywalilo ci plamy od GI na suficie, sofa wyglada na strasznie twarda, jakby po prostu byla pozbijana z plyt i obita materialem, bump na podlodze nie wyglada za ladnie, tez jestem ciekaw jak trzymaja sie zaslony bo zadnej wneki tam nie widac, ani jej maskowania, no i fakt troche tam pusto przydalo by sie kilka jakis rekwizytow. Gratki za fronta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbychowaty Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Jak na moje oko ta wnęka jest zbyt wąska i albo siadając delikwent łokciem rozwali front albo samego siebie, a przy wstawaniu może mieć klamkę na przeszkodzie no i domofon, bo raczej od lewej strony powinien być montowany. Jeśli ów gość będzie okrągłą teściową to utknie na dobre:) Ponad to wieszak a na nim ze 2-3 waciaki wyklucza komfortowe korzystanie z tego miejsca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts