Napisano 14 Marzec 201312 l Witam, wrzucam wizualizacje salonu i holu w mieszkaniu prywatnym. Projekt i model: Tomasz Kujawski oświetlenie, rendering, materiały, postprodukcja: ja komentarze mile widziane Pozdrawiam Edytowane 15 Marzec 201312 l przez drakul
Napisano 15 Marzec 201312 l Fajny klimat, tylko zwłaszcza na tym drugim trochę pusto. Brakuje jakichś detali tu i ówdzie. Ten refleks przy sofie na podłodze wg mnie jest za mocny.
Napisano 19 Marzec 201312 l Autor @Zbychowaty : wnęka służy do odwieszenia kurtki, żeby na wierzchu nie wisiała na ścianie, ale też żeby nie trzeba było do szafy chować. Pod wieszakiem jest siedzisko( np. przy zakładaniu butów) z szufladą na pastę i szczotkę do butów. Przy okazji dziękuję za fronta
Napisano 19 Marzec 201312 l Scenka bardzo mi się podoba, tylko zastanawia mnie na czym trzymają się firanki?
Napisano 19 Marzec 201312 l Na firanki pewnie będzie wnęka w suficie, zamaskowana lekko jakimś prostym zdobieniem. Wg mnie fajny pomysł z tą wnęką.
Napisano 19 Marzec 201312 l Wnęka fajna sprawa, po pijaku nieraz ciężko się buty zdejmuje :) Wizki bardzo fajne
Napisano 19 Marzec 201312 l Ladne swiatlo i rendery. Z uwag to wywalilo ci plamy od GI na suficie, sofa wyglada na strasznie twarda, jakby po prostu byla pozbijana z plyt i obita materialem, bump na podlodze nie wyglada za ladnie, tez jestem ciekaw jak trzymaja sie zaslony bo zadnej wneki tam nie widac, ani jej maskowania, no i fakt troche tam pusto przydalo by sie kilka jakis rekwizytow. Gratki za fronta
Napisano 2 Kwiecień 201312 l Jak na moje oko ta wnęka jest zbyt wąska i albo siadając delikwent łokciem rozwali front albo samego siebie, a przy wstawaniu może mieć klamkę na przeszkodzie no i domofon, bo raczej od lewej strony powinien być montowany. Jeśli ów gość będzie okrągłą teściową to utknie na dobre:) Ponad to wieszak a na nim ze 2-3 waciaki wyklucza komfortowe korzystanie z tego miejsca.