Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2k
  • Wyświetleń 543,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

z kąd on uciekl :D (moj uciekl z czarnobyla ukrywal sie tam dluzszy czas)

a tak na powaznie to zawaliste klicek :D

Napisano

haahah KLICEK !!!!!! o to chodzi to jest polski mikolaj :P. Rewelka bardzo mi sie podoba :P

Napisano
  • Autor

buahaha Klicek, też chciałem go wymodelować, ale pomyślałem, że ty będziesz chciał :D

Napisano

chyba wszystkim przeszedl ten mikolaj z cygarem przez mysl :)... swietna robota, charakterny.

Napisano
  • Autor

Ehh tak jakoś po godzinie nie chciało mi się przy tym już siedzieć :/ dawno nie robiłem głów no i z tąd troszkę zamuliłem nad tym modelem, ale co tam :)

scr3bd.jpg

Napisano

Salvaor wazne ze cos robisz :) .... a tu wrazie ktos sie skusi robic MIKOŁAJKE :P

girl.jpg

|

V

Darkelf -> juz zmienilem wielkosc i server tegoz obrazka ;P

Napisano

Predator, rozwaliles mnie ta mordka:) swietna jest imo..

Klicek, Twoj obrazek mi sie nie laduje:(

hehe fajny concept ten ostatni :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

popracuj nad oświetleniem :) no i nad materiałem sukna :) ale fajnie się prezentuje w brodzie ;] tylko gdzie się podział skręt :D

Napisano

kolorowa wesja jest duzo lepszatylko jedno mnie martwi ten mikolaj tak sie dziwnie smieje jakby nie mial dla nas prezentow:P:P

salvator-->taki mlodziutki ten mikolaj:P:P

Napisano

heeh czadowo wyglada ten koles :) moglbys mu dorobic plakietke na klate z emblematem PPPPiP -Polska partia przyjaciol piwa i papierosow :]

Napisano
  • Autor

heh.. dużo pracy w związku ze świętami... nie wiem czy uda mi się zrobić mikołajkę, ale postaram się :D troszkę zmienię jej proporcję, bo miejscami bym się przeraził modelując ;]

Napisano

dobra zrobilem i tak to nie jest efekt ktory bym chcial otrzybac ale i tak chyba jest dobrze :D a oto i on tutututu :D (bez miesa prosze ;) )

aaa dopiero zobaczylem ze z bliska bugi sa :D ale czapka jest kiczowata :/

Napisano
  • Autor

ohohoho progress widzę, no i widać rękę videotutka Klicka w tym :D Popraw policzki, szyję i łuk brwiowy.

Napisano
popracuj nad oświetleniem :) no i nad materiałem sukna :)
moze kiedy indziej ;)

nie wiem czy uda mi się zrobić mikołajkę, ale postaram się :D troszkę zmienię jej proporcję, bo miejscami bym się przeraził modelując ;]
ale to przciez luzny cartoonowy art wiec proporcje sa malo wazne a przez to panienka jest sexy ;)

Robus coraz lapiej Ci to idzie ;) mecz dalej bo juz zrobiles bardzo duze postepy

Darkelfu dawaj nexta ten jest fajny ale wymaga wiecej pracy, nie odpuszcze Ci bo z kim bede DZambla pil ? ;(

Napisano
  • Autor

Dopsz, nowy temat

'UWAGA!

nowy temat na dzisiaj i na wigilię Bożego Narodzenia!

Czas - 25.12.2004 23:59

TEMAT : "Bolesław Leśmian - Dziewczyna" zobaczymy jak to jest z waszym poetyckim zacięciem ;] liczę na szczyptę surealizmu, dowolna interpretacja conajmniej dwóch wersów tego pięknego wiersza. Do dzieła!!!

link do wiersza:

http://www.republika.pl/cloudy/dziewczyna.htm

UWAGA

Całość nie musi być ukończona w 3h, lecz składowe sceny powinny być wszystkie wykonane w odpowiednio krótkim czasie, na wszelki wypadek przedłużam czas trwania na pierwszym dzień świąt, powodzenia!

Napisano

ja tak troche nie na temat, ale jutro zrobie tego lesmiana czy jak mu tam ;D [ignorant ze mnie, wiem]

spid5.JPG

Napisano

Dobra maly updat zrobilem texe twarzy no i oczka , ale chyba te oczka poprawie zobaczy sie jeszcze czape zrobie jutro :]

5.jpg6.jpg7.jpg

To na tyle greet

Napisano

taka lipka wiem , ale to tak chcialem tylko sprobowac speeda walnac, trohe mi nie wyszlo tymbardziej ze napewno wiecej niz 3h mi zeszlo.

Napisano

tak na szybko przed spaniem ;o

(wazelina mode ON) z pozdrowieniami i zyczeniamiami swiatecznymi dla Predatora i Leandera (wazelina mode Off)

Taki dosc szybki speed, jutro jeszcze podlubie bo ona nie wyglada ale coz ;x

a narazie wale w kime odespac sobie do jutra do 24 ^^ :)

mikolajka.jpg

Napisano

Klicek ehhe wqoncu ktos zrobil mikolajke , moglbys jej piersi powiekszyc. Miala by lepsze spojzenie na zycie :P

Napisano
  • Autor

hehe Klicek, to po co ja ją zacząłem robić :P osh ty!

piękny mikuś Bobby. Predator, fajnie toto wygląda :) skończ go.

DOPSZ. Popracujcie nad teksturami, renderingiem, to zrobimy świąteczną galerię max3d :P

Napisano

no co :> nie chce mi sie robic nic do czego zasiadl bym na wiecej niz 1 minute :D a tak se ogladam tv slucham muzy i moge sobie cos przekasic :)

Napisano

Cóż, właśnie znalazłem ten wontek i pomyślałem, że też bym coś wrzucił :). Nie przeczytałem wszystkich postów i nie wiem czy jestem w temacie, i czy wogule poprawnie to zrobiłem, no ale wrzucam ogolonego mikołaja :). Robiłem 2h. Jak coś to skasuje najwyżej.

Napisano

Ciężkie czasy to i Mikołaj jakiś wychudzony. Nawet brodę zgolił.. :)

Napisano

Skoro brode zgolił to pewne dlatego że kupił sobie sto żyletek lub jedną elektryczną i przez to nie stać go na jedzenie :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności