Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2k
  • Wyświetleń 563,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

z kąd on uciekl :D (moj uciekl z czarnobyla ukrywal sie tam dluzszy czas)

a tak na powaznie to zawaliste klicek :D

Napisano

haahah KLICEK !!!!!! o to chodzi to jest polski mikolaj :P. Rewelka bardzo mi sie podoba :P

Napisano
  • Autor

buahaha Klicek, też chciałem go wymodelować, ale pomyślałem, że ty będziesz chciał :D

Napisano

chyba wszystkim przeszedl ten mikolaj z cygarem przez mysl :)... swietna robota, charakterny.

Napisano
  • Autor

Ehh tak jakoś po godzinie nie chciało mi się przy tym już siedzieć :/ dawno nie robiłem głów no i z tąd troszkę zamuliłem nad tym modelem, ale co tam :)

scr3bd.jpg

Napisano

Salvaor wazne ze cos robisz :) .... a tu wrazie ktos sie skusi robic MIKOŁAJKE :P

girl.jpg

|

V

Darkelf -> juz zmienilem wielkosc i server tegoz obrazka ;P

Napisano

Predator, rozwaliles mnie ta mordka:) swietna jest imo..

Klicek, Twoj obrazek mi sie nie laduje:(

hehe fajny concept ten ostatni :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

popracuj nad oświetleniem :) no i nad materiałem sukna :) ale fajnie się prezentuje w brodzie ;] tylko gdzie się podział skręt :D

Napisano

kolorowa wesja jest duzo lepszatylko jedno mnie martwi ten mikolaj tak sie dziwnie smieje jakby nie mial dla nas prezentow:P:P

salvator-->taki mlodziutki ten mikolaj:P:P

Napisano

heeh czadowo wyglada ten koles :) moglbys mu dorobic plakietke na klate z emblematem PPPPiP -Polska partia przyjaciol piwa i papierosow :]

Napisano
  • Autor

heh.. dużo pracy w związku ze świętami... nie wiem czy uda mi się zrobić mikołajkę, ale postaram się :D troszkę zmienię jej proporcję, bo miejscami bym się przeraził modelując ;]

Napisano

dobra zrobilem i tak to nie jest efekt ktory bym chcial otrzybac ale i tak chyba jest dobrze :D a oto i on tutututu :D (bez miesa prosze ;) )

aaa dopiero zobaczylem ze z bliska bugi sa :D ale czapka jest kiczowata :/

Napisano
  • Autor

ohohoho progress widzę, no i widać rękę videotutka Klicka w tym :D Popraw policzki, szyję i łuk brwiowy.

Napisano
popracuj nad oświetleniem :) no i nad materiałem sukna :)
moze kiedy indziej ;)

nie wiem czy uda mi się zrobić mikołajkę, ale postaram się :D troszkę zmienię jej proporcję, bo miejscami bym się przeraził modelując ;]
ale to przciez luzny cartoonowy art wiec proporcje sa malo wazne a przez to panienka jest sexy ;)

Robus coraz lapiej Ci to idzie ;) mecz dalej bo juz zrobiles bardzo duze postepy

Darkelfu dawaj nexta ten jest fajny ale wymaga wiecej pracy, nie odpuszcze Ci bo z kim bede DZambla pil ? ;(

Napisano
  • Autor

Dopsz, nowy temat

'UWAGA!

nowy temat na dzisiaj i na wigilię Bożego Narodzenia!

Czas - 25.12.2004 23:59

TEMAT : "Bolesław Leśmian - Dziewczyna" zobaczymy jak to jest z waszym poetyckim zacięciem ;] liczę na szczyptę surealizmu, dowolna interpretacja conajmniej dwóch wersów tego pięknego wiersza. Do dzieła!!!

link do wiersza:

http://www.republika.pl/cloudy/dziewczyna.htm

UWAGA

Całość nie musi być ukończona w 3h, lecz składowe sceny powinny być wszystkie wykonane w odpowiednio krótkim czasie, na wszelki wypadek przedłużam czas trwania na pierwszym dzień świąt, powodzenia!

Napisano

ja tak troche nie na temat, ale jutro zrobie tego lesmiana czy jak mu tam ;D [ignorant ze mnie, wiem]

spid5.JPG

Napisano

Dobra maly updat zrobilem texe twarzy no i oczka , ale chyba te oczka poprawie zobaczy sie jeszcze czape zrobie jutro :]

5.jpg6.jpg7.jpg

To na tyle greet

Napisano

taka lipka wiem , ale to tak chcialem tylko sprobowac speeda walnac, trohe mi nie wyszlo tymbardziej ze napewno wiecej niz 3h mi zeszlo.

Napisano

tak na szybko przed spaniem ;o

(wazelina mode ON) z pozdrowieniami i zyczeniamiami swiatecznymi dla Predatora i Leandera (wazelina mode Off)

Taki dosc szybki speed, jutro jeszcze podlubie bo ona nie wyglada ale coz ;x

a narazie wale w kime odespac sobie do jutra do 24 ^^ :)

mikolajka.jpg

Napisano

Klicek ehhe wqoncu ktos zrobil mikolajke , moglbys jej piersi powiekszyc. Miala by lepsze spojzenie na zycie :P

Napisano
  • Autor

hehe Klicek, to po co ja ją zacząłem robić :P osh ty!

piękny mikuś Bobby. Predator, fajnie toto wygląda :) skończ go.

DOPSZ. Popracujcie nad teksturami, renderingiem, to zrobimy świąteczną galerię max3d :P

Napisano

no co :> nie chce mi sie robic nic do czego zasiadl bym na wiecej niz 1 minute :D a tak se ogladam tv slucham muzy i moge sobie cos przekasic :)

Napisano

Cóż, właśnie znalazłem ten wontek i pomyślałem, że też bym coś wrzucił :). Nie przeczytałem wszystkich postów i nie wiem czy jestem w temacie, i czy wogule poprawnie to zrobiłem, no ale wrzucam ogolonego mikołaja :). Robiłem 2h. Jak coś to skasuje najwyżej.

Napisano

Ciężkie czasy to i Mikołaj jakiś wychudzony. Nawet brodę zgolił.. :)

Napisano

Skoro brode zgolił to pewne dlatego że kupił sobie sto żyletek lub jedną elektryczną i przez to nie stać go na jedzenie :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.