Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2k
  • Wyświetleń 563,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja mam prozbe nie mozna by tego watku wkleic kazdy by zamieszczal tutaj swoje speedy na roznym sofcie:D:D

najlepszy szympans klicka

darkelf'a pewnie zobaczyl sie w lustrze (stad ta mina)

jaras tez bardzo ladnie:D:D

aa i tak dla mnie taki krotki czas jest nieosiagalny narazie....

pozdro

Napisano
  • Autor

hmm tego się nie spodziewałem :)

osz, miałem wrzucić swojego szympansa, ale jak zobaczyłem twojego Klicek ... idę zrobić go od nowa z lepszymi edżlupami :D

Napisano

A to moj taki ludek. Moze to nie jest taki speed bo robilem go ze 4 godziny i to nie za jednym razem, ale no coz. chcialem pokazac.. :D to chyba moja pierwsza glowa ktora udalo mi sie doprowadzic do tak zaawansowanego stanu!

Pozdrawiam

Aha i składam wielki hołd osobie, za ten bardzo dlugi film na ktorym zrobil w 6h glowe malpy. Bardzo duzo sie nauczylem. Wielkie dzieki!!!!

bird%20perspective%2002.jpg

Napisano

faktycznie klicek, jur the man :).

cocojambo: nawet nawet, poppracuj jesz\zce nad zakrajaniem jakichs zmarszczek, podbrodka.

Napisano

Tak na szybko bez referek kicha jak nie wiem ;) nie smiac sie glosno

juz slysze ...'zostan z nami' ;>

cholewa mial byc szympans a nie goryl .. :|

Napisano

heloł, nie wiem czy do speedów można robić apdejty ? :) ale na usprawiedliwienie powiem że wczoraj miałem kaca po sylwestrze i dlatego dzisiaj poprawiłem małe co nieco temu szympansu ;)

Napisano
  • Autor

Pod wpływem presji otoczenia daję świeży temat

NOWY TEMAT : "WŁÓCZYKIJ"

co ja wam będę więcej pisał, modelujcie :P

Napisano

Co prawda robiłem to do swojego wipa, ale w sumie to był raczej speed więc zapodaje to tutaj. Jakieś 60 min lub 1h kto go tam wie.

Napisano

Musze sobie załatwic Wingsa hehe

Napisano

bardzo milo:):)ale rzeczywiscie takie pracki zachecaja do nauki organiki ja juz nie moge wytrzymac i sie ucze:D:D

ahhh organika;);)

pozdro

Napisano

pierwszy moj speed :) mam nadzieje ze nie ostatni

czas 1h50min 3ds max

wiem ze efekt nie jest zadowalajacy ale w organice nie jestem dobry

pozdro

Napisano

troche chyba proporcje skopales ale + za probe modelingu !!! jak to mowia trening czyni mistrza wiec jest ok.

Napisano

po 1 oko glebiej osadzone to podstawowe do popracowania w przyszlosci ;)

po 2 kosc policzkowa troszeczke inaczej wyglada, grubsza troszeczke w dol

po 3 zaznacz mu jakos czolo ktore powinno troche wystac ;)

ja na pierwszy raz jest niezle, ale musisz jeszcze troche bardziej ugrysc ta anatomie postaraj sie wyobrazic jak by wygladal czlowiek z taka czaszka przynajmniej komicznie :)

Czekamy na 2 czaszeczke znacznie lepsza :)

Napisano

piekny wloczykijek :) , tylko ja bym prosil abys mu troszke twarz uwypoklil bo tak troche dziwnie wyglada :/. Dobra robotka przypomina mi troche tego ziomala z sasiadow :P

Napisano

dzieki predator i klicek:D za porady wlasnie ucze sie oragniki i kruco u mnie z anatomia ale postaram sie nauczyca

wluczykij:P bardzo fajny:)

Napisano

no to znowu lekki speed

to cos jak co wyglada jak krzywy zbanek robilem 1min:D:D

do drugie(glowa) 30min orginal byl w xsi ja tylko modyfikowalem zeby sie zapoznac z opcja itp.

aha zapomniealem to wsyszstko robilem w XSI 3.5 w ktorej siedze 2 dni jeszcze zabardzo nie kumam roznych rzczy nie wiem co i gdzie ale programik mi sie podoba i mam problem bo nie moge polygonow zaznaczac:D:D i tworze bez nich:D

Napisano
  • Autor

fajny jest ;] i narazie jedyny :> wrzucę jeszcze dzisiaj nowy temat na weekend, może tym razem większa frekwencja ..

Nielot, troszkę zepsułeś, troszkę naprawiłeś :) czekam na bardizej samodzielne speedy z twojej strony :) a ten dzbanek, to ... nie ważne :D zostań z nami.

edit: sytuacja się troszkę zmieniła, bo ze względu na plamiące ten wątek moje imię pod wątkiem założono nowy :P zobaczymy jak się to potoczy dalej. jak coś, zawsze możecie tutaj wrócić ;]

Napisano

myślałem, że zdążę i rozpocznę nowy wątek małym speedem ale nie zdążyłem bo Adek przekleił w międzyczasie stary :) tak więc z okazji rozpoczęcia nowego wątku zrobiłem takiego fejsa :) - czas ok. 40 min. pozdrawiam

Napisano
  • Autor

hehe święto dzisiaj ;]

pytanie do moderatorów - nie dałoby się zmienić thumbnaila wątku z tej buteleczki na coś innego? no chyba, że wszystkim ten się podoba :P

Dopsz, czas na temat :]

Nowy temat: "Miś"

czas do końca weekendu.

do dzieła

Napisano

ej no co ? ;] o gustach Leandera sie nie rozmawia ;]

a co do pracek ... to idziecie jak burza ... 20 stron w tym watku to nie lada koks ;]

powodzenia panowie ...

Napisano
pytanie do moderatorów - nie dałoby się zmienić thumbnaila wątku z tej buteleczki na coś innego? no chyba, że wszystkim ten się podoba :P
Tylko napis dodalem i zmienilem kadr. Tak jak pisze KLICEK, mozesz wrzucic co chcesz. Byle napis zostal, bo to nowa standaryzacja w podczepionych wątkach ;) (czcionka Swis721ExPL)

Osobiscie nie mam nic przeciwko buteleczce.

Napisano

tutaj moj misio

scena przedstawia samotnosc biednego, porzuconego w kacie misia, podczas gdy w jego dotychczasowym miejscu zamieszkania odbywa sie wesole powielanie gatunku ludzkiego.

jesli ktos z was jest niepelnoletni, to prosze zamknac oczy.

Napisano

Hehe, dobre! Ladny akcent ze swiatlem :) Ale to chyba nie jest typowa misjonarska pozycja.. ;)

Napisano
  • Autor

haha dzięki Leander ;] niech tak zostanie :)

całkiem pomysłowe Aniu :P

fajny misiek Jaras, tylko troszkę nerwowy :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.