Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

bo nie chce mi sie po angielsku gadac ;) mogl bym ale jeszcze walna jakis pro temat i wyjdzie mi jakas karykatura :P a tak pozatym to nie mam czym renderowac bo yafray mi cos strasznie dlugo ;) renderuje nawet proste modele :/

• Odpowiedzi 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie wiem czy pamiętacie moje wejście na speeda w temacie Star wars. Jeśli tak to tylko się pochwalę że za te wejścia mam : zwycięstwo i dwa wyróżnienia :):):) Dobry jestem czy co!!!

Napisano

robert, okiełznanie yafraya spod wingsa wydaje się być trudne o ile niemożliwe, dlatego polecam renderować w yafrayu spod blendera, mi działa bardzo szybko i bardzo ładnie.

hmm czy mi się wydaje czy wątek się odkleił, whatever?

Napisano

eee to jakos dziwnie renderuje wlaczylem chyba GI :> nie jestem pewny ale nawet bez tego sa widoczne kwadraty tu jest chyba smooth po 4 albo 3

aha mam plan zrobienia miecza z karty ktora posiadam :> oto obrazek ybtest1jw.jpg

022.jpg

Napisano

Simple_man - spoko , luzik :) fajny kubek zrobiłeś , podoba mi się. Jedyne co to tą rdzę byś mógł bardziej rdzawą zrobić + ew. jakieś zacieki

Napisano

Co ja poradze, ze starość mnie dorywa. ;)

Na usprawiedliwienie mam to, ze przegladalem w tym czasie max3d, robilem kawe matce i mozdzyłem nad calami w maksie. :D Serio. :)

Siatki:

shuffle01siatka8kc.jpg

shuffle03siatka5oq.jpg

pozdrawiam

Napisano

O co chodzi z tymi facetami??? :)

Cos zle napisalem? ;)

EDIT:

jep... nie bylo pytania... Boze, ide sie zastrzelic, bo z moja skapa musze zostac wyeliminowany...

Napisano

Splajn z przodu, splajn z tylu --> laczenie bridgem --> pare detali. ;)

Boolean'a brak... nie uzywam tego cudownego narzedzia.

Napisano

Ra juz Ci tlumacze ;)

Ludzie mylili ten watek z watkiem "modele niedokonczone" albo "testy modeli" lub "test zbrusha" to jest z gola troche inne niz "speed modeling"

Poprostu poziom nie byl ten co wczesniej i watek sie odkleil.

Napisano

te wasze speedy coś mało speed są ;]

trzeba coś zorganizować większego, tak dla wprawy .... co wy na jakiś malutki koncepcik do zrealizowania jak za starych dobrych czasów? ;]

Napisano

Oj kome, niezauwazylem tego tv. :)

Fajny jest, ale troche dlugo. ;)

A ja od siebie dodam sluchawki od Apple. 30min.

sluchawki010fr.jpg

sluchawki01siatka6uv.jpg

Light tracer jest super. :)

pozdrawiam

Napisano

Oki, czas więc na wznowienie zabawy ;]

mam nadzieję że się przyłączycie w liczbie jak największej.

Oto koncept wynaleziony gdzieś przez hindusa:

Big_Dead_Fish.jpg

Maksymalny czas modelowania : 2.5h

Deadline : 13.09.2005

Napisano

Hmm, myślałem że jestem beznadziejny w szybkim modelingu. Jak patrze to połowe tych modeli zrobiłem 3 razy szybciej. No wsumie i tak do Klicka co robi model człowieka w 4h się nieumywam, ale czuje się dowartościowany.

Jutro się dołącze do speed teamu chyba;P

Leleń: jak na 2.5h crap to mało powiedziane...:/

Poly Modeling rulez! BTW ajm loving it!

Napisano

sory ze sie wtracam w bitwie :)

sofa b&b dodone timing 2h :D na leniu robione, narazie sam model trzeba jeszcze domalowac tekstury i displace. cos sie na dole SG zepsuly

render.jpg

siata

siatka.gif

pozdrawiam

Napisano

ja dopiero wieczorkiem jak wróce od lekarza bo aż mi odchodzi ochota na modeling :( fajny łańcych - jeszcze lepsza sofa - tak z ciekawości - nie da sie troche odchudzić ?

Napisano
chveti - zafajna :P

mavic ekstra z tutka robiles? czy asm? jak sam to napisz tutka :>

sam, tzn wzorowałem się na rowerze co nie daleko kompa stoi :)

nie wiem czy warto pisac na to tutka (szczegolnie, że ja to miałbym pisać) uwierz mi siatka tego łancucha to nic ciekawego :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności