Łukasz Burnet Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 ekstra, podmodelujesz go jeszcze czy zostawiasz ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 klicek wstydz sie mikolaj z papierosem(cygarem??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 ze skreciorem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 z kąd on uciekl :D (moj uciekl z czarnobyla ukrywal sie tam dluzszy czas) a tak na powaznie to zawaliste klicek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 haahah KLICEK !!!!!! o to chodzi to jest polski mikolaj :P. Rewelka bardzo mi sie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2004 buahaha Klicek, też chciałem go wymodelować, ale pomyślałem, że ty będziesz chciał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Salvator proponuje moze Mikolajke zrobic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 chyba wszystkim przeszedl ten mikolaj z cygarem przez mysl :)... swietna robota, charakterny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2004 Ehh tak jakoś po godzinie nie chciało mi się przy tym już siedzieć :/ dawno nie robiłem głów no i z tąd troszkę zamuliłem nad tym modelem, ale co tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 calkiem milutki :) tak trzymaj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Salvaor wazne ze cos robisz :) .... a tu wrazie ktos sie skusi robic MIKOŁAJKE :P | V Darkelf -> juz zmienilem wielkosc i server tegoz obrazka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 ten mikus zamula ziąąą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Predator, rozwaliles mnie ta mordka:) swietna jest imo.. Klicek, Twoj obrazek mi sie nie laduje:( hehe fajny concept ten ostatni :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 oj gdyby taka pani mikolaj mnie odwiedzala ..... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Z wloskami i broda jeszcze niestety nie skonczony ;) czasu zabraklo. Za wloski i render podziekowania dla "Jarasa" :) wersja b&w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 popracuj nad oświetleniem :) no i nad materiałem sukna :) ale fajnie się prezentuje w brodzie ;] tylko gdzie się podział skręt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 kolorowa wesja jest duzo lepszatylko jedno mnie martwi ten mikolaj tak sie dziwnie smieje jakby nie mial dla nas prezentow:P:P salvator-->taki mlodziutki ten mikolaj:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 heeh czadowo wyglada ten koles :) moglbys mu dorobic plakietke na klate z emblematem PPPPiP -Polska partia przyjaciol piwa i papierosow :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 heh.. dużo pracy w związku ze świętami... nie wiem czy uda mi się zrobić mikołajkę, ale postaram się :D troszkę zmienię jej proporcję, bo miejscami bym się przeraził modelując ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 dobra zrobilem i tak to nie jest efekt ktory bym chcial otrzybac ale i tak chyba jest dobrze :D a oto i on tutututu :D (bez miesa prosze ;) ) aaa dopiero zobaczylem ze z bliska bugi sa :D ale czapka jest kiczowata :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 ohohoho progress widzę, no i widać rękę videotutka Klicka w tym :D Popraw policzki, szyję i łuk brwiowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 my name is accurate. czas ~2h wiem ze dlugo, wstyd mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 popracuj nad oświetleniem :) no i nad materiałem sukna :) moze kiedy indziej ;) nie wiem czy uda mi się zrobić mikołajkę, ale postaram się :D troszkę zmienię jej proporcję, bo miejscami bym się przeraził modelując ;] ale to przciez luzny cartoonowy art wiec proporcje sa malo wazne a przez to panienka jest sexy ;) Robus coraz lapiej Ci to idzie ;) mecz dalej bo juz zrobiles bardzo duze postepy Darkelfu dawaj nexta ten jest fajny ale wymaga wiecej pracy, nie odpuszcze Ci bo z kim bede DZambla pil ? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Salv dawaj juz nexta bo i tak nikt nic nie wrzuci a tak to przynajmniej sobie nude zabije czyms ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 Dopsz, nowy temat 'UWAGA! nowy temat na dzisiaj i na wigilię Bożego Narodzenia! Czas - 25.12.2004 23:59 TEMAT : "Bolesław Leśmian - Dziewczyna" zobaczymy jak to jest z waszym poetyckim zacięciem ;] liczę na szczyptę surealizmu, dowolna interpretacja conajmniej dwóch wersów tego pięknego wiersza. Do dzieła!!! link do wiersza: http://www.republika.pl/cloudy/dziewczyna.htm UWAGA Całość nie musi być ukończona w 3h, lecz składowe sceny powinny być wszystkie wykonane w odpowiednio krótkim czasie, na wszelki wypadek przedłużam czas trwania na pierwszym dzień świąt, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 ja tak troche nie na temat, ale jutro zrobie tego lesmiana czy jak mu tam ;D [ignorant ze mnie, wiem] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2004 buahahahaa dresie :D zostało zrozumiane :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Dobra maly updat zrobilem texe twarzy no i oczka , ale chyba te oczka poprawie zobaczy sie jeszcze czape zrobie jutro :] To na tyle greet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Rewelka ;) takie pracki i nadal nie ma rekomendacji ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 extra :), z kapturem cos bedziesz robil ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Czerwony kapturek! ;) Btw. Wymiatasz Predator :P. Elo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 taka lipka wiem , ale to tak chcialem tylko sprobowac speeda walnac, trohe mi nie wyszlo tymbardziej ze napewno wiecej niz 3h mi zeszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 fajny jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Ale tu Swiatecznie :) Ja czekam na ta mikolajke z obrazka predatora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 no wreszcie tu jakis moderator zajzal i odrazu widze ze cos sie zmienilo na glownej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 tak na szybko przed spaniem ;o (wazelina mode ON) z pozdrowieniami i zyczeniamiami swiatecznymi dla Predatora i Leandera (wazelina mode Off) Taki dosc szybki speed, jutro jeszcze podlubie bo ona nie wyglada ale coz ;x a narazie wale w kime odespac sobie do jutra do 24 ^^ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Klicek ehhe wqoncu ktos zrobil mikolajke , moglbys jej piersi powiekszyc. Miala by lepsze spojzenie na zycie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2004 hehe Klicek, to po co ja ją zacząłem robić :P osh ty! piękny mikuś Bobby. Predator, fajnie toto wygląda :) skończ go. DOPSZ. Popracujcie nad teksturami, renderingiem, to zrobimy świąteczną galerię max3d :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 bobby: przynajmniej jak mikus wyglada ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 ale zrobilem mlotek az mi wstyd :D 5 minut albo i mniej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2004 buahahahhaha nie, nie, zasłońcie to czymś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 ... ale zostan z nami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 no co :> nie chce mi sie robic nic do czego zasiadl bym na wiecej niz 1 minute :D a tak se ogladam tv slucham muzy i moge sobie cos przekasic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 no to wesolych swiat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gheed Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Cóż, właśnie znalazłem ten wontek i pomyślałem, że też bym coś wrzucił :). Nie przeczytałem wszystkich postów i nie wiem czy jestem w temacie, i czy wogule poprawnie to zrobiłem, no ale wrzucam ogolonego mikołaja :). Robiłem 2h. Jak coś to skasuje najwyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 no jeszcze duzo pracy przed toba, ale... ... zostan z nami!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gheed Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 ale się wam to "zostań z nami" spodobało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Ciężkie czasy to i Mikołaj jakiś wychudzony. Nawet brodę zgolił.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Skoro brode zgolił to pewne dlatego że kupił sobie sto żyletek lub jedną elektryczną i przez to nie stać go na jedzenie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 hie hie, dzieki Klicek. Musze tu czesciej zagladac :) Tylko na pierwszy rzut oka pupa Mikolajki wydaje sie za nisko. Np zobacz tu: http://www.tgfg.pl/tomek/forum/biodra.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi