nielot007 Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 ja mam prozbe nie mozna by tego watku wkleic kazdy by zamieszczal tutaj swoje speedy na roznym sofcie:D:D najlepszy szympans klicka darkelf'a pewnie zobaczyl sie w lustrze (stad ta mina) jaras tez bardzo ladnie:D:D aa i tak dla mnie taki krotki czas jest nieosiagalny narazie.... pozdro
Salvator Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 hmm tego się nie spodziewałem :) osz, miałem wrzucić swojego szympansa, ale jak zobaczyłem twojego Klicek ... idę zrobić go od nowa z lepszymi edżlupami :D
wooka Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 A to moj taki ludek. Moze to nie jest taki speed bo robilem go ze 4 godziny i to nie za jednym razem, ale no coz. chcialem pokazac.. :D to chyba moja pierwsza glowa ktora udalo mi sie doprowadzic do tak zaawansowanego stanu! Pozdrawiam Aha i składam wielki hołd osobie, za ten bardzo dlugi film na ktorym zrobil w 6h glowe malpy. Bardzo duzo sie nauczylem. Wielkie dzieki!!!!
darkelf Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 faktycznie klicek, jur the man :). cocojambo: nawet nawet, poppracuj jesz\zce nad zakrajaniem jakichs zmarszczek, podbrodka.
PPK Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Tak na szybko bez referek kicha jak nie wiem ;) nie smiac sie glosno juz slysze ...'zostan z nami' ;> cholewa mial byc szympans a nie goryl .. :|
jaras Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 heloł, nie wiem czy do speedów można robić apdejty ? :) ale na usprawiedliwienie powiem że wczoraj miałem kaca po sylwestrze i dlatego dzisiaj poprawiłem małe co nieco temu szympansu ;)
Simple_man Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Miał być speed to jest. Robiłem to około 20 min. Znudziło mi się. ale to co mam to pokazuję. Zapraszam do mojego wipa Gondor
KLICEK Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 jaras swietny gorylak ;) Lordzie ;) szkoda ze tak szybko przerwales calkiem milo zaczelo sie robic ;) nochal super charaktystyczny ;)
darkelf Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 ale wazelina. wiecie co, ja juz chyba czasami fajniej robie ;ppp
Salvator Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 Pod wpływem presji otoczenia daję świeży temat NOWY TEMAT : "WŁÓCZYKIJ" co ja wam będę więcej pisał, modelujcie :P
darkelf Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 a niech was szlag trafi, mial byc kot, wyszedl pies ;P
Simple_man Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Co prawda robiłem to do swojego wipa, ale w sumie to był raczej speed więc zapodaje to tutaj. Jakieś 60 min lub 1h kto go tam wie.
Predator Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 hehe apropo malpki dorwalem z jednej stornki z galeri :P prawda ze ladna :) zeby niebylo bo juz mnie sie ludzie tu pytaja jak ta malpke zrobilem to nie moje autorstwo zapodalem ja z tej galerii :) http://maxrovat.sns.hu/subdiv/
nielot007 Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 myslalem ze to twoja malpa:):) ale malpka zeczywiscie bardzo ladna:D:D ale obca...;);)
nielot007 Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 bardzo milo:):)ale rzeczywiscie takie pracki zachecaja do nauki organiki ja juz nie moge wytrzymac i sie ucze:D:D ahhh organika;);) pozdro
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 pierwszy moj speed :) mam nadzieje ze nie ostatni czas 1h50min 3ds max wiem ze efekt nie jest zadowalajacy ale w organice nie jestem dobry pozdro
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 i tutaj front i left edit--> wiem ze zuchwa jest do du**:):) ale i nie tylko zuchwa:P:P
Predator Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 troche chyba proporcje skopales ale + za probe modelingu !!! jak to mowia trening czyni mistrza wiec jest ok.
KLICEK Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 po 1 oko glebiej osadzone to podstawowe do popracowania w przyszlosci ;) po 2 kosc policzkowa troszeczke inaczej wyglada, grubsza troszeczke w dol po 3 zaznacz mu jakos czolo ktore powinno troche wystac ;) ja na pierwszy raz jest niezle, ale musisz jeszcze troche bardziej ugrysc ta anatomie postaraj sie wyobrazic jak by wygladal czlowiek z taka czaszka przynajmniej komicznie :) Czekamy na 2 czaszeczke znacznie lepsza :)
jaras Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 heloł, oto mój włóczykij :) czas 1:40 min. pozdro
Predator Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 piekny wloczykijek :) , tylko ja bym prosil abys mu troszke twarz uwypoklil bo tak troche dziwnie wyglada :/. Dobra robotka przypomina mi troche tego ziomala z sasiadow :P
nielot007 Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 dzieki predator i klicek:D za porady wlasnie ucze sie oragniki i kruco u mnie z anatomia ale postaram sie nauczyca wluczykij:P bardzo fajny:)
nielot007 Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 no to znowu lekki speed to cos jak co wyglada jak krzywy zbanek robilem 1min:D:D do drugie(glowa) 30min orginal byl w xsi ja tylko modyfikowalem zeby sie zapoznac z opcja itp. aha zapomniealem to wsyszstko robilem w XSI 3.5 w ktorej siedze 2 dni jeszcze zabardzo nie kumam roznych rzczy nie wiem co i gdzie ale programik mi sie podoba i mam problem bo nie moge polygonow zaznaczac:D:D i tworze bez nich:D
Salvator Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 fajny jest ;] i narazie jedyny :> wrzucę jeszcze dzisiaj nowy temat na weekend, może tym razem większa frekwencja .. Nielot, troszkę zepsułeś, troszkę naprawiłeś :) czekam na bardizej samodzielne speedy z twojej strony :) a ten dzbanek, to ... nie ważne :D zostań z nami. edit: sytuacja się troszkę zmieniła, bo ze względu na plamiące ten wątek moje imię pod wątkiem założono nowy :P zobaczymy jak się to potoczy dalej. jak coś, zawsze możecie tutaj wrócić ;]
Ania Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 pogubilam sie. nie bylo to przedtem gdzie indziej?
leander Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 jak coś, zawsze możecie tutaj wrócić ;]Nigdzie sie nie wybieramy :)
jaras Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 myślałem, że zdążę i rozpocznę nowy wątek małym speedem ale nie zdążyłem bo Adek przekleił w międzyczasie stary :) tak więc z okazji rozpoczęcia nowego wątku zrobiłem takiego fejsa :) - czas ok. 40 min. pozdrawiam
Szczupal Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Czy moglby ktos stworzyc dosc dobrego modela nemesisa z filmu resident evil zamieszcze tu pare linkow... dzieki wielkie z gory... http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.playersc.com/resident_evil_guy.jpg&imgrefurl=http://www.playersc.com/residentevil3nemesis.html&h=481&w=299&sz=39&tbnid=kJJ_-3T4BYoJ:&tbnh=125&tbnw=78&start=2&prev=/images%3Fq%3Dresident%2Bevil%2BNemesis%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN http://www.residentevil.it/guida32.jpg http://www.eidosinteractive.co.uk/img/db/gamelogos/53_residentevi.gif http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.toysnjoys.com/residentevil/nemesis_sm.jpg&imgrefurl=http://www.toysnjoys.com/figures_r.html&h=219&w=150&sz=14&tbnid=1iwK0Y7-5nEJ:&tbnh=100&tbnw=69&start=94&prev=/images%3Fq%3Dresident%2Bevil%2BNemesis%26start%3D80%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN PS. przyjzyjcie sie ze on ma wyzutnie rakiet i macke w lewej rece chyba
Salvator Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 hehe święto dzisiaj ;] pytanie do moderatorów - nie dałoby się zmienić thumbnaila wątku z tej buteleczki na coś innego? no chyba, że wszystkim ten się podoba :P Dopsz, czas na temat :] Nowy temat: "Miś" czas do końca weekendu. do dzieła
KLICEK Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Salvator kochanie ... to ty musisz zmienic w pierwszym poscie obrazek :) wtedy bedzie taka miniaturka jaka ty chcesz :*
Marcin Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 ej no co ? ;] o gustach Leandera sie nie rozmawia ;] a co do pracek ... to idziecie jak burza ... 20 stron w tym watku to nie lada koks ;] powodzenia panowie ...
jaras Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 mój misio jest wq.... bo nie widzi żadnych innych misiów :)
leander Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 pytanie do moderatorów - nie dałoby się zmienić thumbnaila wątku z tej buteleczki na coś innego? no chyba, że wszystkim ten się podoba :PTylko napis dodalem i zmienilem kadr. Tak jak pisze KLICEK, mozesz wrzucic co chcesz. Byle napis zostal, bo to nowa standaryzacja w podczepionych wątkach ;) (czcionka Swis721ExPL) Osobiscie nie mam nic przeciwko buteleczce.
Ania Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 tutaj moj misio scena przedstawia samotnosc biednego, porzuconego w kacie misia, podczas gdy w jego dotychczasowym miejscu zamieszkania odbywa sie wesole powielanie gatunku ludzkiego. jesli ktos z was jest niepelnoletni, to prosze zamknac oczy.
leander Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Hehe, dobre! Ladny akcent ze swiatlem :) Ale to chyba nie jest typowa misjonarska pozycja.. ;)
Salvator Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Napisano 8 Styczeń 2005 haha dzięki Leander ;] niech tak zostanie :) całkiem pomysłowe Aniu :P fajny misiek Jaras, tylko troszkę nerwowy :>
Rekomendowane odpowiedzi