darkelf Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 ja tam mam tylko pod free :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 szympans :) czas ok. 40 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 na szybko :p jakies 40 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 ja mam prozbe nie mozna by tego watku wkleic kazdy by zamieszczal tutaj swoje speedy na roznym sofcie:D:D najlepszy szympans klicka darkelf'a pewnie zobaczyl sie w lustrze (stad ta mina) jaras tez bardzo ladnie:D:D aa i tak dla mnie taki krotki czas jest nieosiagalny narazie.... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 hmm tego się nie spodziewałem :) osz, miałem wrzucić swojego szympansa, ale jak zobaczyłem twojego Klicek ... idę zrobić go od nowa z lepszymi edżlupami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 A to moj taki ludek. Moze to nie jest taki speed bo robilem go ze 4 godziny i to nie za jednym razem, ale no coz. chcialem pokazac.. :D to chyba moja pierwsza glowa ktora udalo mi sie doprowadzic do tak zaawansowanego stanu! Pozdrawiam Aha i składam wielki hołd osobie, za ten bardzo dlugi film na ktorym zrobil w 6h glowe malpy. Bardzo duzo sie nauczylem. Wielkie dzieki!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 faktycznie klicek, jur the man :). cocojambo: nawet nawet, poppracuj jesz\zce nad zakrajaniem jakichs zmarszczek, podbrodka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Tak na szybko bez referek kicha jak nie wiem ;) nie smiac sie glosno juz slysze ...'zostan z nami' ;> cholewa mial byc szympans a nie goryl .. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 heloł, nie wiem czy do speedów można robić apdejty ? :) ale na usprawiedliwienie powiem że wczoraj miałem kaca po sylwestrze i dlatego dzisiaj poprawiłem małe co nieco temu szympansu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Miał być speed to jest. Robiłem to około 20 min. Znudziło mi się. ale to co mam to pokazuję. Zapraszam do mojego wipa Gondor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 jaras swietny gorylak ;) Lordzie ;) szkoda ze tak szybko przerwales calkiem milo zaczelo sie robic ;) nochal super charaktystyczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 ale wazelina. wiecie co, ja juz chyba czasami fajniej robie ;ppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 e tam przesadzasz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2005 Pod wpływem presji otoczenia daję świeży temat NOWY TEMAT : "WŁÓCZYKIJ" co ja wam będę więcej pisał, modelujcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 a niech was szlag trafi, mial byc kot, wyszedl pies ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Co prawda robiłem to do swojego wipa, ale w sumie to był raczej speed więc zapodaje to tutaj. Jakieś 60 min lub 1h kto go tam wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Musze sobie załatwic Wingsa hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 hehe apropo malpki dorwalem z jednej stornki z galeri :P prawda ze ladna :) zeby niebylo bo juz mnie sie ludzie tu pytaja jak ta malpke zrobilem to nie moje autorstwo zapodalem ja z tej galerii :) http://maxrovat.sns.hu/subdiv/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 myslalem ze to twoja malpa:):) ale malpka zeczywiscie bardzo ladna:D:D ale obca...;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 bardzo milo:):)ale rzeczywiscie takie pracki zachecaja do nauki organiki ja juz nie moge wytrzymac i sie ucze:D:D ahhh organika;);) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 pierwszy moj speed :) mam nadzieje ze nie ostatni czas 1h50min 3ds max wiem ze efekt nie jest zadowalajacy ale w organice nie jestem dobry pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 i tutaj front i left edit--> wiem ze zuchwa jest do du**:):) ale i nie tylko zuchwa:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 troche chyba proporcje skopales ale + za probe modelingu !!! jak to mowia trening czyni mistrza wiec jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 po 1 oko glebiej osadzone to podstawowe do popracowania w przyszlosci ;) po 2 kosc policzkowa troszeczke inaczej wyglada, grubsza troszeczke w dol po 3 zaznacz mu jakos czolo ktore powinno troche wystac ;) ja na pierwszy raz jest niezle, ale musisz jeszcze troche bardziej ugrysc ta anatomie postaraj sie wyobrazic jak by wygladal czlowiek z taka czaszka przynajmniej komicznie :) Czekamy na 2 czaszeczke znacznie lepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 heloł, oto mój włóczykij :) czas 1:40 min. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 a to siatka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 piekny wloczykijek :) , tylko ja bym prosil abys mu troszke twarz uwypoklil bo tak troche dziwnie wyglada :/. Dobra robotka przypomina mi troche tego ziomala z sasiadow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 dzieki predator i klicek:D za porady wlasnie ucze sie oragniki i kruco u mnie z anatomia ale postaram sie nauczyca wluczykij:P bardzo fajny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 no to znowu lekki speed to cos jak co wyglada jak krzywy zbanek robilem 1min:D:D do drugie(glowa) 30min orginal byl w xsi ja tylko modyfikowalem zeby sie zapoznac z opcja itp. aha zapomniealem to wsyszstko robilem w XSI 3.5 w ktorej siedze 2 dni jeszcze zabardzo nie kumam roznych rzczy nie wiem co i gdzie ale programik mi sie podoba i mam problem bo nie moge polygonow zaznaczac:D:D i tworze bez nich:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2005 fajny jest ;] i narazie jedyny :> wrzucę jeszcze dzisiaj nowy temat na weekend, może tym razem większa frekwencja .. Nielot, troszkę zepsułeś, troszkę naprawiłeś :) czekam na bardizej samodzielne speedy z twojej strony :) a ten dzbanek, to ... nie ważne :D zostań z nami. edit: sytuacja się troszkę zmieniła, bo ze względu na plamiące ten wątek moje imię pod wątkiem założono nowy :P zobaczymy jak się to potoczy dalej. jak coś, zawsze możecie tutaj wrócić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 pogubilam sie. nie bylo to przedtem gdzie indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 jak coś, zawsze możecie tutaj wrócić ;]Nigdzie sie nie wybieramy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 myślałem, że zdążę i rozpocznę nowy wątek małym speedem ale nie zdążyłem bo Adek przekleił w międzyczasie stary :) tak więc z okazji rozpoczęcia nowego wątku zrobiłem takiego fejsa :) - czas ok. 40 min. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 dawaj temat salv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Czy moglby ktos stworzyc dosc dobrego modela nemesisa z filmu resident evil zamieszcze tu pare linkow... dzieki wielkie z gory... http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.playersc.com/resident_evil_guy.jpg&imgrefurl=http://www.playersc.com/residentevil3nemesis.html&h=481&w=299&sz=39&tbnid=kJJ_-3T4BYoJ:&tbnh=125&tbnw=78&start=2&prev=/images%3Fq%3Dresident%2Bevil%2BNemesis%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN http://www.residentevil.it/guida32.jpg http://www.eidosinteractive.co.uk/img/db/gamelogos/53_residentevi.gif http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.toysnjoys.com/residentevil/nemesis_sm.jpg&imgrefurl=http://www.toysnjoys.com/figures_r.html&h=219&w=150&sz=14&tbnid=1iwK0Y7-5nEJ:&tbnh=100&tbnw=69&start=94&prev=/images%3Fq%3Dresident%2Bevil%2BNemesis%26start%3D80%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN PS. przyjzyjcie sie ze on ma wyzutnie rakiet i macke w lewej rece chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2005 hehe święto dzisiaj ;] pytanie do moderatorów - nie dałoby się zmienić thumbnaila wątku z tej buteleczki na coś innego? no chyba, że wszystkim ten się podoba :P Dopsz, czas na temat :] Nowy temat: "Miś" czas do końca weekendu. do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Salvator kochanie ... to ty musisz zmienic w pierwszym poscie obrazek :) wtedy bedzie taka miniaturka jaka ty chcesz :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 Tomek zmienil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 ej no co ? ;] o gustach Leandera sie nie rozmawia ;] a co do pracek ... to idziecie jak burza ... 20 stron w tym watku to nie lada koks ;] powodzenia panowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 ... oto miś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 mój misio jest wq.... bo nie widzi żadnych innych misiów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 jurtroo... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 pytanie do moderatorów - nie dałoby się zmienić thumbnaila wątku z tej buteleczki na coś innego? no chyba, że wszystkim ten się podoba :PTylko napis dodalem i zmienilem kadr. Tak jak pisze KLICEK, mozesz wrzucic co chcesz. Byle napis zostal, bo to nowa standaryzacja w podczepionych wątkach ;) (czcionka Swis721ExPL) Osobiscie nie mam nic przeciwko buteleczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 tutaj moj misio scena przedstawia samotnosc biednego, porzuconego w kacie misia, podczas gdy w jego dotychczasowym miejscu zamieszkania odbywa sie wesole powielanie gatunku ludzkiego. jesli ktos z was jest niepelnoletni, to prosze zamknac oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 Hehe, dobre! Ladny akcent ze swiatlem :) Ale to chyba nie jest typowa misjonarska pozycja.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2005 haha dzięki Leander ;] niech tak zostanie :) całkiem pomysłowe Aniu :P fajny misiek Jaras, tylko troszkę nerwowy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 moj taki okolo 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 a gdzie ofiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 moj misoOr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi