Marcin Y Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 chyba cały bajer polega na tym, że nikt nie będzie wiedział poza Salvatorem... "starych ni ma chata wolna.... ŁOOJ BĘDZIE BAAL ;) ;) " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 Tux? For example ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2005 Knysha dobrze mówi, tylko ciekawe skąd dorwał moje zdjęcie ;] Aniu - nowe leki, większa skuteczność itp :> ku chwale Astronomii! do widzenia za tydzień. .ps. sami rozstrzygnijcie, kto tematy będzie wymyślać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 no ja proponuje zeby ania zajeła fotel po salvatorze. i jestem pewny ze wymysli cos exstra. no nie aniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 Ania, Aaania, Aaaania!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 zwierzyna sie podniecila ;] a salv dal fajny temat ;] bo co wy chcecie okna 98 modelowac ;] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 10 minut z renderingiem nie robiłem tego dla speeda tylko dla dziadka ktorego robie na bitwe :) ale jak szybko wyszło to wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 ja? oj. no chyba zdajecie sobie sprawe ze zadna ania na tym swiecie wam salvatora nie zastapi. na razie robcie tego tuxa (osobiscie powstrzymam sie, bo przyzeklam salvatorowi ze juz nie bede maltretowac pingwinkow). jutro wieczorem dam wam inny temat. jesli ktos jest przeciwny, prosze zglosic u mnie pisemny wniosek o powstrzymanie zamierzenia, i prosze dolaczyc lapowke w postaci pienieznej lub plynnej. don kichot, dobra fajka, tylko jesli to bedzie pokazane z bliska to bym zrobila ta cienka szparke miedzy ustnikiem a reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 Dobra... Dla tych którzy nie maja ochoty na tego Tuxa, a widzę że tych jest wielu, bo ciągle nikt nic nie zrobił zarzucam swój temat, czas wykonania do jutra do wieczora, kiedy to pałeczkę przejmie Ania. Nowy temat: "SMUTEK" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 ale zes tematem szczelił ziomuś :( no speedzik moze bedzie ale pomysł to speed nie bedzie heh no nie ppowiem temat to jest wyzwanie do myslenia :P hehe pozdrawiam all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 No to może ja zacznę :P To nie jest zdjęcie!!! :D Ostatni pet w paczce... to zawsze jest smutne. Sam model to był speed, jakieś 15 min. teksturki i światło prawie godzina a i tak wyszło jak wyszło... Ale chciałem się trochę tym pobawic bo kiepski jestem w te klocki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 troche dluzszy speedzik ;) wings+maciupkie popraweczki w zbrushu ;) endzoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 No dobra ja jestem pod wrazeniem Klicek. Ja bym takiego speeda dawno na wysokich detalach kilkakrotnie wyrenderowal :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 klicek, nie moge sie zdecydowac czy to zajac czy piesek, ale fajnie zrobione. ile czasu? nowy temat: MUTACJA SPOWODOWANA PROMIENIOWANIEM RADIOAKTYWNYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 klicek: te maciupkie poprawki to caly kombinezon pewnie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 jeszcze pare poprawek tj napisy Open Tower i Reset, i dodać taki biały bajerek w szczelince koło klapki i powinno być;) jakieś 70min bez shaderka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Buuu... nikt nie podchwycił mojego tematu :( Już więcej nic nie wymyśle, jak tacy jesteście :/ -> Klicek, normalnie jestem w szoku... zajefajny model, czemu nie dajesz takich prac do finisched? Dobra, wrzucam swojego mutanta :) Miał być speed, ale w końcu spędziłem przy nim dużo za dużo czasu... jakieś cztery godziny to będą. najpierw Wings 3d, potem render i ustawienia w maxie. Wiem że pomysł tak sobie orginalny, ale czuję dużą potrzebę stworzenia realistycznej głowy w 3d, do czego dążę uparcie już od miesiąca chyba. No to wrzucam :) Aha: nie czepiajcie się za bardzo, w końcu to mutant :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 hehe fajny mutant klicek fachowa pracka jak na speedzik pamietam bol ostatniej fajki ale rzuciłem to gówno i jestem wolny hura pozatym filtr w pecie z tego co pamietam był biały no ale mogło sie duzo zmienic pozdrówko all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 oj Husky... biały filtr jest tylko w niektórych (np. palmale - kiedyś to chyba wogule bez filtra były - dlatego tak ci się zdaje :D) fajkach :) A tak swoją droga to obiecałeś speeda na temat smutek i nic :( Brak odpowiedzi źle działa na moje ego kreatywnego wymyślacza tematów :) dzięki za komentarze :) edycja - > spojrzałem na render i wiem już o co ci chodzi - o wnętrze filtra - faktycznie powinno byc białe :D Nie chciało mi się dokładnie teksturowac - w koncu to speed ;). Błędów w teksturze jest masę - spójrz na odbicie paczki, to zobaczysz jak to wygląda od spodu... dziwnie :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 A tu moje 2 speedy. Oba robione w ramach nauki mayki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 aniu robilem to okolo 4 godzin mysle ze nie wiecej z tym ze , jeszcze robilem morphtargety dla twarzy itp Darkelfu kochanie ;) e tam przesadzasz tylko troche brushnelem tu i tam ogolnie uwazam zbrusha za lamerskie narzedzie ale coz ;) tak wyglada bez zbrusha : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 czemu tak uważasz ? serio pytam bo go nieznam wogóli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 nikt sie ze mna niezgadza no ale coz :) uwazam tak dlatego bo kazdy moze sobie zwiekszac ilosc poly na modeliku i bazgrac sobie jakims brushem po modelu robiac z tego fajna rzecz , ale warto poznac zbrusha mimo to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 widze ze temat wam nie przypadl do gustu, jutro rano dam inny (nieorganiczny). co do zbrusha, sama nie probowalam wiec sie nie chce wypowiadac, ale slyszalam kiedys wypowiedz ze to jest dla osob 2d ktorzy chca sobie wmowic ze potrafia 3d. a tu moj waz dwoglowy, prosze o wyrozumialosc, bo to moja pierwsza proba polymodelingo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 nowy temat: PULAPKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 albo i nie. trudno. ostatnia moja zalosna proba podania tematu: temat: BALWAN robcie albo nie robcie, wasza sprawa. macie czas do poniedzialko kiedy to salvator wroci i wprowadzi znowu porzadek do tego watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 bardziej speed niz modelling, ale jest balwan specjalnie DLA ANI :) (calkowity czas pracy 20minut) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 8) LOL!!! To jest 3d? Naprawde? jakim programem robione? ;) Super ci wyszedł, wygląda jak rysunek 2d ;) :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 kilka min in zbrush elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 dzieki ziomuś, 3dStudio + BrazilToon (moglby byc tez zwykly Ink'n'Paint). klicek, ten balwan sie chyba niedlugo roztopi... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 maly pierdusnik czyli speed kratownicy edit: fakt. dalem ciala. podmienilem plik na zgodny z tematem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 no calkiem przyjemnie,ale balwana to ja tu nie widze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 peter_muler: hehe :) Bałwany zawsze mnie prześladowały w dzieciństwie... Szczególnie te ich martwe oczy... Dlatego mojemu bałwanowi już oczu nie robiłem :) Oto mój > Jakaś godzinka w Wings 3d drugi render - po małej zabawie światłami w maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 hehe moje majsterkowanie po przerwie :D nawet mi sie podoba tylko gdyby nie te takie dziwne kosci czy cos w tym stylu :D wings 3d i w maxie zrobilem smooth i chyba nie dobrze ze tak zrobilem :/ ale modobaja mi sie jego zabki :D:D:D widac chcialem najpierw balwana zrobic i dlatego gorna czesc taka okragla :) dostal troche przerobek :D o mam pomysl :D na poczekaniu wymyslilem to jest ten mutant do tematu Ani :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Nie najgorzej RoB3rt - chyba najlepsza twoja praca jak do tej pory :) Fajnie ci nos wyszedł :) Ale taka mała rada - staraj się trzymac planu - to ty masz mówic programowi co ma robic, a nie na odwrót :) good to see ya back :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 ząbki ma straszne.... :) ciary łażą... szkoda że już po "pułapce" :( nie wszyscy zdążą:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 ZBrushowe główki w ramach ćwiczeń. Wariacje jednego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 i like it :D bajer :D edit-> okej zeby nie bylo ze post pod postem :D balwan z ziemniaczanymi oczami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
only Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 Mój pierwszy model, robiony w 1h i przedstawia monitor firmy LG FLATRON 775FT - 201 poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 a teraz moja hantelka :D powiem wam tyle max da sie lubic :D macie tak http://rob3rt.t35.com/hantelek.jpg i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Luty 2005 Autor Share Napisano 6 Luty 2005 diuds, ajm bak. no to na jutro temacik wieczorem będzie. hyhy. narazie mam masę zaległości na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 takie cos trzasnalem w przerwie od uczenia sie matmy na egzamin jutrzejszy :/... bezkonceptowo i niestety nie do konca... ale i tak juz sporo czasu zmarnowalem... czas sie zaczac uczyc wreszcie :)... moze jak zdam to to dokoncze... model w maxie cos pomiedzy 2-3 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 Fajnie wyszło . Zwłaszcza opakowanie klaty :) Powodzenia na examie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 mam pytanie odnosnie modelu :] robiles to z plana czy boxa czy moze jeszcze jakos inaczej :] i czy uzywales edit poly czy mesh i co lepsze twoim zdaniem :) ja jestem zwolennikim planow :))) OT dlaczego nie ma zainteresowania mojom hantelkom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 A to mój szybki modelik kolo 40 min :P - nowy iPod. pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 wszystko z boxa w editable poly... szczerze mowiac niewiem czym sie zabardzo rozni editable poly od editable mesh... uzywam editable poly bo zdaje mi sie ze w editable mesh nie ma target welda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 pitekkkk : spoko jest , ja bym dał jeszcze jakieś odbicia na ekranie . RoB3rT : Twoich hantelek nie mogę otworzyć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 moze wklej to do przegladarki jak nie bedzie dzialac to wrzuce to na inny serwer albo skurcze to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
only Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 Stworzyłem tasak Babuni - 40minut zapomniałem stworzyc głowke ramionczka edit: Ukonczyłem, troche małe ale to na szybko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 7 Luty 2005 Share Napisano 7 Luty 2005 .................................................................................................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi