mort Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 hejo! kreska pić mi się zachciało :) paul fajowe...oglądam te twoje wypociny z z-brusha i muse się wkońcu tym programem pobawić... oto łoże które ostatnio odrestaurowaliśmy z ojcem, teraz w nim śpie i jest cholernie wygodne :D modeling około 15-20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 edit: autocad czas: 2 wieczory (jak na mnie to szybko) i zeby nie bylo ze mi takie rakiety sie podobaja ;) edit: i jeszcze jedno, balkon mi zona wymodelowala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 peter: to chyba nie jest speed :) (SUPER!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2005 peter, trzymaj się zasad i podaj chociaż program i czas wykonania ;] sprytny ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 4 godzinki, 3dsmax oczywista :> zainspirowany tym conceptem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 cool kozioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 niezle peter_muler & kozioo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Kozio najssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Peter omg to zes sie rozpedzil ;) bardzo fajne :) Pionier do roboty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Tak jak mowilem pora pospidowac :) Razem z Pionierem robilismy jeden model wedlug conceptu tak 4 fun :) Dlatego prosimy o nie porownywanie 2 modeli. Concept Sam Model : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 dorzucam 2 rendery ale prosze sie na nich nie opierac zrobilem je w kilka min ta o ;) Siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 hehe, kto pospidowal ten pospidowal - jeszcze mi do Ciebie Klicus daleko (heh, Ty to nawet renderki masz :D). Ale spoko, trzeba cwiczyc, mam nadzieje za chwile jedziemy z kolejnym conceptem 4 fun ?:) p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Pionier jak będziecie mieli concept to zapodaj go na forum. Niech i inni się pobawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Simple_man trzeba bylo krzyczec ze tez chcesz :) nie wrzucalismy na forum conceptu, bo i tak nikt by niechcial sie przylaczac wiec olalismy :) w najblizszej wolnej chwili razm z Pionierem bedziemy robic ten concepcik, czyli w przeciagu najblizszych kilku dni w zaleznosci od czasu ;( kto chce niech tez robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 powinniście zrobić sobie mini bitwę a nie speeda Klicka model lepszy :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 no wiadomo ze Klicka lepszy :P moja proba zrobienia tego oczka, bez raczki bo bym sie pociac chyba, zreszta i tak slabo wyszlo - ciekawe jak Wam poszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 oz ty cholero jedna ! nawet na gg nie napisales ze juz zaczynasz :) Bardzo fajnie Ci to wyszlo :) Ja postaram sie zrobic jutro bo dzisiaj mecze co innego ;((((( ps. czapeczka sie nie liczy ! :p lathe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 hehe pionier dobre :] ile poly :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 I teraz moj speedzik :P Szybciutki renderek bez zadnych materialow only kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 ze tak powiem, widac roznice :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 No to ja się wykręce i powiem, że zaczeła się bitwa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Simple_man ty tez rob a co ?! :) [...]że zaczeła się bitwa. WZADNYM WYPADKU ! przyjacielskie warsztaty nic wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 heh spoko moze tez cos pospiduje, Klicku ile Ci to zajelo ? :P to z glowy tak patrzac na obrazek czy na plejna zarzucasz w tlo ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 1:30 - 2 h przy malych problemach z wingsem ktory podczas zapisywania usuwal mi plik :> "to z glowy tak patrzac na obrazek czy na plejna zarzucasz w tlo ? :)" staram sie pracowac nad czytaniem konceptu czyli koncept otwieram sobie w ifranie i przelaczam co chwile i staram sie zapamietac jak wygladal model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 jakbyś robił to w maxie to mógłbyś użyć asset browsera i nie musiałbyś nic przełączać ;) ale nie ! Ty ciągle tylko ten Wings i Wings ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 sorki ale tez zaczalem dlubac to oko :) postawilem sobie cel poltora godziny ale niestety :/ 1 g i 45 min i jeszcze brkauje pofalowan na kolnierzu :P :) i bez kolorkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 co z Wami zarzucajcie cos :P, albo nie trzeba sie cos za bitwe zabrac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Sympathetic fajnie Ci to wyszlo :) na innych nie masz co liczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 klicek klicek nie tak szybko jeszcze ja 1h38min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 no niezle :D i kolorki nawet i w takim czasie no no, a moj to dzis widze ze na diecie jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Ja ma speeda na bitwie. Praca wre aż się komp gotuje. Strach pomyśleć co będzie przy końcu projektu. No a co do waszego speeda to chyba nie wątpliwie KLICEK jest debeściak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 panowie może zrobimy sonde z naszymi oczkami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2005 jakbyś robił to w maxie to mógłbyś użyć asset browsera i nie musiałbyś nic przełączać ;) ale nie ! Ty ciągle tylko ten Wings i Wings ! :) W wingsie też się da .... można zaimportować obrazek i z outlinera otworzyć ;] tyle, że klicek lubi sobie życie utrudniać :) cieszę się że z powrotem coś się dzieje w speed modellingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Jak komus sie chce zrobic rudzielca to bardzo prosze : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 klicek ale zaje@#%^$# koncepcik jutro się za niego biore ale dziś pierwsze kroki z organiką jakaś godzinka to moje drugie podejście pierwsze nie przypominało nawet małpy o co dopiero człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 OMG! TEn rudy "szarak" powala na nogi! Zrobcie go w 3D... Ja na razie sie za to nie biore bo od niedawna mam Maxa i jeszcze sie uczę... Ale królik (zajac?) RockZ! Pozdrawiam... Maciek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrz3d Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 Ale królik (zajac?) RockZ! Dexter:) No ja tez chyba sie za niego wezne, z takim conceptem to z przyjemnoscia go wymodeluje;) (ogolnie zawsze modeluje z przyjemnoscia:D) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2005 nono, jak znajdę pod wieczór czas to się zajmę rudzielcem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V_wASkI_V Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 Witam wszystkich! Jestem początkujący jest to moja trzecia praca 3d ,a pierwszy speed . Bardzo spodobał mi się koncept i na moje możliwości postanowiłem zrobić narazie głowe . Mam nadzieje ,że nie jest aż tak źle i będe mógł tu częściej zaglądać . Pozdrawiam Czas : 1,5h Program : Wings 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 Moj rudzielec @K@ dexter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 Klicek ... idź do diabła ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Fakt, Klicek wyjdz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 wow, super :), fajnie wyglada w kolorkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 :) Klicek a jaki czas ? ja moze sie wezme dzis za niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 jka zwykle Klicek musiałeś się popisać ;) super! soft to wings, render i mapy w maxie. tylko jaki czas ci to zajęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 nie robilem map, to zwykle kolorki na jezorki ;d Czas z tego co wynika z logow z GG (pozdro Jaras) to zajelo mi to od 23:10 do 1:20 wtedy pokazalem koncowy efekt Jarkowi, ktory zostal przezen zatwierdzony wiec wrzucilem na forum :) Render zajal mi jakies doslownie 10 min z ustawieniem wszystkiego Ciesze sie ze sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Klicek, ...hm po prostu super :) gratki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 animuj klicek animuj dla mnie kosmos - rekomka powinna byc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 no jestem pod wrazeniem, niesamowite tempo i wykonanie, jeszcze troche bedzie mozna otworzyc watek modelowanie i aniamcja w czasie rzeczywistym, az dojdzie do takiej wprawy ze powstanie dyletacja(czy jakos tak) czasoprzestrzenna, model bedzie wykonany zanim przed rozpoczeciem modelowania :), spokojnie spokojnie. pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 no no :D ja juz troche zrobilem ale musialem przerwac mialem goscia dokoncze jutro, a czasowo wyjdzie mi no dluzej i czy lepiej nie wiem , moze w 3 godzinach sie zmieszcze uuuuuuu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 sorki ale gdzie jest reszta rudzielców. Co to tylko dwie osoby się za to wzięły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi