adek Napisano 24 Marzec 2013 Napisano 24 Marzec 2013 Zaraz na początku czerwca (1-2 czerwiec) w Gdańsku odbędzie się międzynarodowa konferencja YABC-2013 poświęcona Blenderowi. Zaproszone są osoby zza granicy oraz polscy Guru blenderowej społeczności. Konferencja jest bezpłatna, a jednym z organizatorów jest dobrze znany tej społęczności Piotr Arłukowicz (twórca Polskiego Kursu Blendera). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2836
Monio Napisano 24 Marzec 2013 Napisano 24 Marzec 2013 Ostatnia konferencja w Bydgoszczy była super. Ta ma potencjał być jeszcze lepsza. Termin zarezerwowany, będę na 100%. :)
ikkiz Napisano 25 Marzec 2013 Napisano 25 Marzec 2013 Z mojego punktu widzenia, to dalej się nie dało - no może na Helu. No nic. Zobaczymy, bo hotel konieczny, a same dojazdy to dzień*2
kpulka Napisano 25 Marzec 2013 Napisano 25 Marzec 2013 Trochę daleko, ale mimo to zapisałem się. Na szczęście wybrano weekend więc czasowo będzie to łatwiej ogarnąć.
natas Napisano 1 Czerwiec 2013 Napisano 1 Czerwiec 2013 Mam nadzieję, że będą jakieś materiały w sieci ... właściwie to liczyłem na steam jakiś ale nic nie znalazłem :/
adek Napisano 1 Czerwiec 2013 Autor Napisano 1 Czerwiec 2013 Oj. Szkoda, ze organizatorzy nie przypomnieli sie jeszcze z tym. Chetnie bym wspomnial tydzien wczesniej o tej imprezie. Ale moze ktos cos napisze wiecej.
Rekomendowane odpowiedzi