adek Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Zaraz na początku czerwca (1-2 czerwiec) w Gdańsku odbędzie się międzynarodowa konferencja YABC-2013 poświęcona Blenderowi. Zaproszone są osoby zza granicy oraz polscy Guru blenderowej społeczności. Konferencja jest bezpłatna, a jednym z organizatorów jest dobrze znany tej społęczności Piotr Arłukowicz (twórca Polskiego Kursu Blendera). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2836 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monio Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Ostatnia konferencja w Bydgoszczy była super. Ta ma potencjał być jeszcze lepsza. Termin zarezerwowany, będę na 100%. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikkiz Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Z mojego punktu widzenia, to dalej się nie dało - no może na Helu. No nic. Zobaczymy, bo hotel konieczny, a same dojazdy to dzień*2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpulka Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Trochę daleko, ale mimo to zapisałem się. Na szczęście wybrano weekend więc czasowo będzie to łatwiej ogarnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixel-Factory Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 i ja się wybiorę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
natas Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Mam nadzieję, że będą jakieś materiały w sieci ... właściwie to liczyłem na steam jakiś ale nic nie znalazłem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 Oj. Szkoda, ze organizatorzy nie przypomnieli sie jeszcze z tym. Chetnie bym wspomnial tydzien wczesniej o tej imprezie. Ale moze ktos cos napisze wiecej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts