Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po długim czasie wyczekiwania, do przesady podsycanym przez ostatnie dni przez niezliczoną ilość plotek, plakatów i zdjęć, pojawił się pierwszy trailer do filmu The Wolverine w reżyserii Jamesa Mangolda.

2013-03-27-144446_news.jpg

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2842

Edytowane przez CzAk1

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 8,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Raczej PG13. Najkorzystniejsze i najbardziej opłacalne dla Marvela.

Napisano

Teraz i tak PG13 oznacza ze nie mozna pokazac sutka ale flaki moga latac po ekranie :P

Napisano

Trailer taki nijaki trochę, ale i tak grzecznie podreptam do kina. W imię wszystkich tygodniówek wydanych na komiksy.

Napisano

niektore ujecia w filmie sa dosc mocne wskazujac na to, ze to napewno nie bedzie PG13 ale zawsze moga zrobic dwie wersje.

Napisano

Wygląda ok :) może Logan doczeka się w końcu dobrego filmu.

ps. geneza była tak bardzo fatalna ...

Napisano

kiepska błazenada pod publiczkę... po raz 12675642367889i ....:)))... ale publiczka i tak to znowu kupi.....:)))))))))

Napisano

Wiem, wiem :) pytam tylko, co cię do tego nakłoniło.

@dziadek3D

Tak, tak dziadku mój :) ale nie wiem czy "kiepska" skoro publiczka kupi. Jak robili pod publiczkę i publiczka kupuje to to raczej sukces :)

Czy to oznacza, że jak twoja publiczka jest zainteresowana tym co robisz to źle? :(

Heh, trochę offtop robię. Możecie mi opowiedzieć na pw. :)

Edytowane przez n-pigeon

Napisano

Nie ma to jak opinia kogos wypowiadajacego sie o filmie, ktorego nie ogladal, nakreconego na podstawie komiksu, ktorego nie czytal...

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Trailer jak dla mnie jest kontynuacją filmów serii X-men - zastosowanie w tytule czcionki Bank Gothic z jakimiś zadarciami zamiast oryginalnej z komiksu jest dla mnie jakimś nieporozumieniem. Efekty pokazane w trailerze nie powalają estetyką, a nie pójdę do kina na film akcji dla fabuły.

Dla osób które nie rozumieją że kinematografia ma jak medal dwie strony, a raczej jak Oskar przód i zadek.

Roman Polański w dwóch odsłonach.

Jako opryszek w swojej etiudzie - "Dwaj ludzie z szafą" (1958):

Dwaj+ludzie+z+szafa_Polanski.jpg

i jako policjant w filmie "Godziny szczytu 3" (2007):

105315.1.jpg

Kto jest dobry a kto zły? Gdzie jest artyzm a gdzie kicz? Sprzedawczyki-karierowicze za dolary i artyści-wystawiennicy za kieliszek wernisażowego wina? Czy jest coś pomiędzy?

Wolverine zajmuje miejsce na biegunie filmów akcji ale słaba to pozycja raczej - osobiście czekam na film-komiks który zachwyci jak Sin City.

Pozdrawiam.