Napisano 27 Marzec 201312 l Po długim czasie wyczekiwania, do przesady podsycanym przez ostatnie dni przez niezliczoną ilość plotek, plakatów i zdjęć, pojawił się pierwszy trailer do filmu The Wolverine w reżyserii Jamesa Mangolda. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2842 Edytowane 27 Marzec 201312 l przez CzAk1
Napisano 27 Marzec 201312 l Autor Raczej PG13. Najkorzystniejsze i najbardziej opłacalne dla Marvela.
Napisano 27 Marzec 201312 l Teraz i tak PG13 oznacza ze nie mozna pokazac sutka ale flaki moga latac po ekranie :P
Napisano 27 Marzec 201312 l Trailer taki nijaki trochę, ale i tak grzecznie podreptam do kina. W imię wszystkich tygodniówek wydanych na komiksy.
Napisano 27 Marzec 201312 l niektore ujecia w filmie sa dosc mocne wskazujac na to, ze to napewno nie bedzie PG13 ale zawsze moga zrobic dwie wersje.
Napisano 28 Marzec 201312 l Skoro wiesz, że nie jesteś zainteresowany tym filmem to czemu komentujesz? :)
Napisano 28 Marzec 201312 l Wygląda ok :) może Logan doczeka się w końcu dobrego filmu. ps. geneza była tak bardzo fatalna ...
Napisano 28 Marzec 201312 l kiepska błazenada pod publiczkę... po raz 12675642367889i ....:)))... ale publiczka i tak to znowu kupi.....:)))))))))
Napisano 28 Marzec 201312 l Wiem, wiem :) pytam tylko, co cię do tego nakłoniło. @dziadek3D Tak, tak dziadku mój :) ale nie wiem czy "kiepska" skoro publiczka kupi. Jak robili pod publiczkę i publiczka kupuje to to raczej sukces :) Czy to oznacza, że jak twoja publiczka jest zainteresowana tym co robisz to źle? :( Heh, trochę offtop robię. Możecie mi opowiedzieć na pw. :) Edytowane 28 Marzec 201312 l przez n-pigeon
Napisano 28 Marzec 201312 l Nie ma to jak opinia kogos wypowiadajacego sie o filmie, ktorego nie ogladal, nakreconego na podstawie komiksu, ktorego nie czytal... Edytowane 28 Marzec 201312 l przez Nezumi
Napisano 3 Kwiecień 201312 l Trailer jak dla mnie jest kontynuacją filmów serii X-men - zastosowanie w tytule czcionki Bank Gothic z jakimiś zadarciami zamiast oryginalnej z komiksu jest dla mnie jakimś nieporozumieniem. Efekty pokazane w trailerze nie powalają estetyką, a nie pójdę do kina na film akcji dla fabuły. Dla osób które nie rozumieją że kinematografia ma jak medal dwie strony, a raczej jak Oskar przód i zadek. Roman Polański w dwóch odsłonach. Jako opryszek w swojej etiudzie - "Dwaj ludzie z szafą" (1958): i jako policjant w filmie "Godziny szczytu 3" (2007): Kto jest dobry a kto zły? Gdzie jest artyzm a gdzie kicz? Sprzedawczyki-karierowicze za dolary i artyści-wystawiennicy za kieliszek wernisażowego wina? Czy jest coś pomiędzy? Wolverine zajmuje miejsce na biegunie filmów akcji ale słaba to pozycja raczej - osobiście czekam na film-komiks który zachwyci jak Sin City. Pozdrawiam.