Napisano 29 Maj 201311 l now, in HD ;) [video=youtube;vQPSSubYzXc?vq=hd1080] Czesc, stronka filmu: http://capybarathemovie.com/ fejsik: https://www.facebook.com/capybarathemovie co do nudnych technikaliow to: max,corona renderer, nuke, i after do napisow i montazu. Niech kapibara bedzie z nami !!! Edytowane 30 Maj 201311 l przez ttaaddeekk
Napisano 29 Maj 201311 l wow, wygląda świetnie, full profesjonalnie. Wszystko w coronie smażone? One man job? Wszystko samemu? grom pracy powala
Napisano 29 Maj 201311 l Oh maaan, jak ja na to czekam! Zawsze lubię oglądać prace naszego polaka na kapibarowej obczyźnie.
Napisano 30 Maj 201311 l ktoś musiał nieźle zajść za skóre temu kapibaru ;-) Fajne ujęcia pacha mamy.
Napisano 30 Maj 201311 l wypada się znowu cieszyć, że innowacyjność tematu przytłacza, do znowu przylatuje toster z kosmosu, a reprezentując wyższy poziom rozwoju technologicznego oczywiście niesie nam tylko pożogęi i zniszczenie... znowu będą strzelały lasery, latały kawały betonu, wybuchom i dymom końca nie będzie... ale w końcu i tak zwycięży nasz bohater i uratuje nas... (mimo dużo niższej technologii)... hura...!!!..damy radę odrodzimy się... żeby przyleciał następny toster....:)))... bajka o szewczyku Dratewce i Smoku.... to jak dotąd niedościgniony wzór....:))))))))
Napisano 30 Maj 201311 l ttaaddeekk: tylko miałem problem z datami pisząc newsa. na stronie, nazwa filmu to 2014, a na trailerze na końcu jest 12/12/13
Napisano 30 Maj 201311 l Rozumiem że to taka wielka parodia filmów sci-fi i na trailerze koniec? :) Uważam że brzydko zrobiłeś nie pisząc nic na forum Corony, chyba że kontaktowałeś się z autorem.
Napisano 30 Maj 201311 l Chomik pilotuje ? xD Kozacko się zapowiada :) Lubie takie teasery ! Chomik w stosunku do kapibary to obraźliwe określenie (chyba).
Napisano 31 Maj 201311 l Wygląda ładnie, ale mam wrażenie dejavu, widziałem już tyle podobnych stylistycznie i "fabularnie" filmików, że wszystko zlewa mi się w jedną nudną papę.
Napisano 3 Czerwiec 201311 l Niezła pamięć medwed. Dokłądnie tak. Czyli renderowany coroną jest sam fruwający kapibar w mechu. Tak czy owak - czekam.