adek Napisano 1 Czerwiec 2013 Napisano 1 Czerwiec 2013 Wczoraj studio Pixar udostępniło nowy zwiastun filmu Monsters University. "Uniwersytet potworny" bo pod takim tytułem pojawi się ten film w Polsce, ma mieć światową premierę już 10 czerwca. Pełna treść: Monsters University - final trailer
Kramon Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 obejrzałem kawałek totalnie do mnie to nietrafia.
Molp Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 Animacja jak zwykle od Pixara świetna. Ale sam pomysł już trochę średni. Pewnie zobaczę i tak, ale na pewno nie w kinie. Trochę przejadła mi się idea kontynuowania jakiegoś filmu / bajki przez następne lata. Szkoda, że coraz częściej są wypuszczane sequele itp. zamiast tworzyć nowe historie, bo to trochę pójście na łatwiznę i zbijanie kasy na popularności poprzedniej części.
dziadek3D Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 co Ty bredzisz..!!!.... najważniejsza jest kasa... kasssssa i tylko kasa...!!!.... każdy kto myśli inaczej nie dostanie kredytu i nie zostanie niewolnikiem...:)))
mookie Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 Muszę pogratulować świetnego tłumaczenia tytułu na język polski, nie zawsze wygląda to tak zgrabnie jak w tym przypadku. Super!
olaf Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 przerażający poziom absolwentów, straszne skrypty pisane przez potwornych wykładowców i dyplomy z którymi nic tylko schować się w szafie z załkać cicho. Niee... ten film jest zbyt odrealniony by odnieść sukces :)
Gość ant-3d Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 Echh nie ma jak to pomarudzic, nie? :) A mi sie podoba i z checia to obejrze. Zreszta najwazniejsze by dzieciakom sie podobalo bo to dzieciaki sa glownym targetem, czy nie? :)
makak Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 Mój dzieciak uwielbia Potwory i spółka, więc mnie na pewno czeka wycieczka do kina ;)
Rekomendowane odpowiedzi