Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 4,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Animacja jak zwykle od Pixara świetna. Ale sam pomysł już trochę średni. Pewnie zobaczę i tak, ale na pewno nie w kinie. Trochę przejadła mi się idea kontynuowania jakiegoś filmu / bajki przez następne lata. Szkoda, że coraz częściej są wypuszczane sequele itp. zamiast tworzyć nowe historie, bo to trochę pójście na łatwiznę i zbijanie kasy na popularności poprzedniej części.

Napisano

co Ty bredzisz..!!!.... najważniejsza jest kasa... kasssssa i tylko kasa...!!!.... każdy kto myśli inaczej nie dostanie kredytu i nie zostanie niewolnikiem...:)))

Napisano

Muszę pogratulować świetnego tłumaczenia tytułu na język polski, nie zawsze wygląda to tak zgrabnie jak w tym przypadku. Super!

Napisano

przerażający poziom absolwentów, straszne skrypty pisane przez potwornych wykładowców i dyplomy z którymi nic tylko schować się w szafie z załkać cicho. Niee... ten film jest zbyt odrealniony by odnieść sukces :)

Napisano

Echh nie ma jak to pomarudzic, nie? :) A mi sie podoba i z checia to obejrze. Zreszta najwazniejsze by dzieciakom sie podobalo bo to dzieciaki sa glownym targetem, czy nie? :)

Napisano

Mój dzieciak uwielbia Potwory i spółka, więc mnie na pewno czeka wycieczka do kina ;)